"Küçük Ellerin Büyük Hayalleri" Projesi

Tatvan Sosyal Bilimler Lisesindeki öğrenciler proje kapsamında, resim ve fotoğrafçılık eğitimi alıyor

"Küçük Ellerin Büyük Hayalleri" Projesi
"Küçük Ellerin Büyük Hayalleri" Projesi
GİRİŞ 08.01.2015 14:35 GÜNCELLEME 08.01.2015 14:35

Tatvan Sosyal Bilimler Lisesindeki öğrencilere "Küçük Ellerin Büyük Hayalleri" Projesi kapsamında, resim ve fotoğrafçılık eğitimi veriliyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın, Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında Tatvan'da hayata geçirilen projeyle öğrenciler, sahip oldukları yetenekleri geliştirme olanağı buluyor.

Projenin, Müdür Yardımcısı İbrahim Aydın ile Tarih Öğretmeni Hasan Güven Bayram tarafından hazırlandığını belirten Okul Müdürü Muhammet Turşak, bu yıl uygulama aşamasında olan projenin, resim ve fotoğrafçılık sanatında yetenekli, becerikli ve aynı zamanda ilgili öğrenciler için hazırlandığını söyledi.

2014'ün ekim ayında uygulamaya başladıkları projede, alanında uzman eğitmenler tarafından kurs verildiğini aktaran Turşak, böylece öğrencilerin sahip oldukları yetenekleri geliştirme olanağı bulacaklarını belirtti.

Turşak, şöyle konuştu:

"Proje kapsamında gezilerimiz de olacak. Bu gezilerle öğrencilerimiz, yaşadıkları ilin coğrafi ve kültürel yönlerini yakından tanıyacak. İldeki geziler dışında, İzmir ve İstanbul'a da gezilerimiz olacak. Gezi düzenleyeceğimiz şehirlerde öğrencilerimiz, bu illerdeki üniversitelerin resim ve fotoğrafçılık eğitimlerine katılacak. Projemizin bitme tarihi olan haziran ayında ise öğrenciler yaptıkları eserleri sergileyecek."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ceketin güzel diyen kişiye alev silahıyla saldırdı: Görenlerin kanı dondu
ABD üniversitelerindeki Gazze protestosu dalga dalga büyüyor! Netanyahu panikledi