AK Parti İl Başkanı Köse, Demre'yi ziyaret etti

AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse ve 11 Ocak'ta gerçekleştirilecek kongreyle görevi devredeceği Rıza Sümer, Demre ilçesinde partililerle bir araya geldi.

AK Parti İl Başkanı Köse, Demre'yi ziyaret etti
AK Parti İl Başkanı Köse, Demre'yi ziyaret etti
GİRİŞ 08.01.2015 18:20 GÜNCELLEME 08.01.2015 18:20

AK Parti Demre İlçe Teşkilatı üyelerine seslenen İl Başkanı Köse, hem vedalaşmak hem de pazar günü yapılacak kongrede destek istemek üzere ilçeye geldiklerini söyledi.

Başkanlığı süresince güzel olduğu kadar sıkıntılı günler de yaşadıklarını belirten Köse, "Bu süreçte kırıp incittiğimiz kimse varsa hakkınızı helal edin. Demre'ye ne zaman gelsek kendimizi evimizde gibi hissettik. Bana verdiğiniz desteğin aynısını göreve gelecek kardeşimiz Rıza Sümer'e de vermenizi rica ediyoruz. Hep birlikte nice başarılar elde etmeyi diliyoruz" dedi.

Rıza Sümer de Köse'den aldıkları bayrağı daha ileriye götürmek için çalışacaklarını kaydetti.

AK Parti Demre İlçe Başkanı Bayram Arıcı, Köse'ye bugüne kadar yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Bayrağı teslim edeceği Rıza Sümer'in de başarılı olacağına inandığını dile getiren Arıcı, "Kendisine de hayırlı olsun dileklerimizi iletiyorum" dedi.

Toplantıya Demre Belediye Başkanı Süleyman Topcu, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ali Çetin, İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Bilgin ve Demre Teşkilatı üyeleri katıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu kendisini hedef alan Oda TV'ye dava açıyor
Ukrayna, Kırım'daki Rus S-400 sistemlerini vurdu