Malkara'dan kısa kısa

Malkara'da fırınlar denetlendi

Malkara'dan kısa kısa
Malkara'dan kısa kısa
GİRİŞ 09.01.2015 13:29 GÜNCELLEME 09.01.2015 13:29

Malkara Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki fırınları denetledi.

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, yaptığı açıklamada, zabıta ekiplerinin, ilçede faaliyet gösteren ekmek fırınlarında yaptıkları denetimlerde, ekmeklerin gramajlarının uygunluğu ve tarife fiyat listesinin güncelliğini kontrol ettiklerini belirtti.

İlçede kontrol ve denetlemelerin devam edeceğini ifade eden Yurdakul, şöyle konuştu:

"Her zaman insan odaklı bir belediye olarak vatandaşlarımızın sağlığını düşünüyoruz. Bu sebeple Malkara Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri yaptıkları rutin kontroller ile denetlemeleri gerçekleştiriyor. Yapılan denetlemeler ilerleyen günlerde de devam edecektir."

Yurdakul, sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldi

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, ilçedeki sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldi.

Yurdakul, bir lokantada gerçekleştirilen toplantıda, Tekirdağ'ın büyükşehir olmasıyla ilçede şimdiye kadar yaşanmamış bazı problemlerin ortaya çıktığını söyledi.

Küçük bir ilçede yaşamanın getirdiği avantajlar ve dezavantajların olduğunu ifade eden Yurdakul, şöyle konuştu:

"Bunlar hem yönetim sisteminin değişmesinin getirdiği avantajlar ve dezavantajlardır. Tabii ki kişisel karakterimizin yanında hepimizin bir de temsil ettiği kurum ve mezhebi var. Farklı mezhep örgütlerini temsil eden sivil toplum kuruluşları var. Aramızda farklı partilerden siyasi görüşe sahip olan insanlar var. Hayat nasıl devam ediyorsa siyaset de bir şekilde devam ediyor ama önemli olan bizim küçük bir yerde yaşayıp da hayatın devam ettiği gerçeğinin üstünde odaklanmamız."

Yurdakul, Malkara nüfusunun 50 bini geçtikten sonra belediye olarak stratejik plan çalışması yaptıklarını ve sivil toplum kuruluşlarıyla her ay bir toplantı düzenleme kararı aldıklarını anımsattı.

Amaçlarının Malkara'nın sorunlarını konuşmak olduğunu aktaran Yurdakul, "Sonuçta ne olursa olsun bugün hangi partiye oy verirsek verelim, hangi takımı tutarsak tutalım hepimiz Malkara’da yaşıyoruz ve Malkara hepimizin. Hepimizin ortak gayesi mutlaka Malkara’ya bir şeyler kazandırmak" diye konuştu.

Toplantıya Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Nazif Balcı, Bahaettin Cömert, Celal Yılmaz ile İsmail Akkaya ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tesla'dan Türkiye'ye özel model: Fiyatı yarı yarıya düştü
ABD ve İsrail'den kanlı anlaşma! Hamas'ı öne sürüp el sıkıştılar