10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

MEB-DER Genel Başkanı Mengen mesaj yayımladı

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü
GİRİŞ 09.01.2015 17:53 GÜNCELLEME 09.01.2015 17:53

Milli Eğitimciler Birliği Derneği (MEB-DER) Genel Başkanı Murat Mengen, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Mengen, mesajında, gazeteciliğin en fazla yıpranmaya maruz kalınan, uluslararası bir çok korumaya sahip olunmasına rağmen en fazla saldırının yapıldığı mesleklerden olduğunu belirtti.

Basın çalışanlarının toplumun vicdanının sesi olduğunu anlatan Mengen, şunları kaydetti:

"Bu önemli görevi ifa ederken yalandan uzak, toplumun değerleriyle çatışmayan, insani ilkeleri önemseyen bir gazetecilik en önemli beklentimizi oluşturmaktadır. Bir haber kaynağı olarak güvenilir, objektif, hak ve adaletin yerine getirilmesinde 'sorumlu gazetecilik' anlayışıyla son derece titiz çalışan gazetecilere ve basına gereken bütün katkıları sağlamak da bizim toplum olarak görevimiz olmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle; yaptığı tüm çalışmalarda milli ve manevi değerleri önceleyen, ülkesinin maddi ve manevi kalkınmasına katkı sağlamaya çalışan MEB-DER olarak görev yapan bütün basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlar, sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi