Aydın'da 4 polis meslekten ihraç edildi

Türkiye'yi sarsan 15-25 Aralık operasyonu sonrası 30 ilde yürütülen usulsüz dinleme soruşturması sonuçlandı.

Aydın'da 4 polis meslekten ihraç edildi
Aydın'da 4 polis meslekten ihraç edildi
GİRİŞ 09.01.2015 23:45 GÜNCELLEME 09.01.2015 23:45
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Aralarında Aydın eski istihbarat Şube Müdürü Ömür Candemir'in de bulunduğu dört kişi meslekten ihraç edildi. 15-25 Aralık operasyonu sonrası Aydın İstihbarat Şube Müdürlüğü görevinde bulunan üçüncü sınıf Emniyet Müdürü Ömür Candemir Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine, Baş Komiser Resul Köse, Karpuzlu İlçe Emniyet Amirliği'ne, Ali Kırcılı Bölge Trafik Müdürlüğü'ne görevlendirilmişti. Usulsüz dinleme soruşturması sonunda meslektin ihraç edilen 4 emniyet görevlisinin silah ve kimliklerini teslim ettikleri öğrenildi. 

Ömür Candemir konuyla ilgili açıklama yapmasının doğru olmadığını, ancak "30 ilde yapılan bir soruşturmanın sonucu söyleyeceğim tek şey bizim vicdanımız rahat" dedi.

YORUMLAR 1
  • hursit dilaver 9 yıl önce Şikayet Et
    pandispanya ruhanisinin hırsı nelere mal oluyor görun. değdi mi..ne guzel gidiyordu.ulke dine ve millete karşı olanlardan yavaş yavaş temizleniyordu.. ama hırs böyle işte. daha fazlası istenince, gayretullaha dokunuverdi.. olmadı.işte şimdi o kırılan vesayet duzenine AKP el açmaya başladı. olacağı buydu .değdi mi 5 senenin emeğine ,hatta 40 yılın emeğine..siz de mi, imanlı kadrolar deyip, kendi saltanatınızı surme derdine duştunuz.yazık oldu.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!