AK Parti Gölbaşı Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresi yapıldı

Gölbaşı AK Parti İlçe Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresi'nde Selim Akceylan, yeniden başkan seçildi.

AK Parti Gölbaşı Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresi yapıldı
AK Parti Gölbaşı Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresi yapıldı
GİRİŞ 11.01.2015 21:52 GÜNCELLEME 11.01.2015 21:52

Özel bir tesiste yapılan kongre, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Tek listeyle gidilen kongrede, mevcut başkan Selim Akceylan, güven tazeledi.

Kongrede konuşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Fransa'daki terör saldırılarına değinerek, bu ülkede meclisten ve senatodan çıkan Filistin’in tanınması konusundaki tavsiye kararını Fransız Hükümeti’nin de desteklediğini, bu durumdan özellikle İsrail’in rahatsız olduğunu söyledi.

Gökçek; “İsrail, Avrupa’da bu işin gelişmesini kesinlikle ve kesinlikle istemiyor. İşte onun için bu tip olayların arkasında kesinlikle Mossad var . Mossad bu olayları çıkartmak suretiyle İslam düşmanlığını körüklüyor. Baskından sonra 50'ye yakın camide veya başka yerlerde Müslümanlara hücum oldu. Bu olaylar dünyaya yansıtılmıyor. Bunun altında tamamıyla Filistin’in tanınmaması ve Müslümanların sindirilmesi yatıyor” ifadelerini kullandı.

Sosyal medyanın etkin kullanımı konusunda gençlere tavsiyede bulunan Gökçek, şunları kaydetti:

"Bu seçimlerde gençlere naçizane tavsiyem şu, kesinlikle MHP, BBP ve SP aleyhinde konuşmayın. Nedeni, Türkiye’de sağ oylar yüzde 65, sol oylar yüzde 35 civarında. Bizim de oy alabileceğimiz maksimum nokta yüzde 65 gibi görünüyor. Biz yüzde 50’sini aldık ama bu seçimlerde yüzde 55’i yakalayabilmemiz için bu üç partinin tabanına daha şefkatli davranmamız lazım. Örneğin, Alperenler son günlerdeki olayları fark edip fikir olarak bizlere yaklaşmaya başladı. Onlarıda kucaklamamız onları da aramıza almamız, gücümüze güç katmamız lazım. Onun için bu sözlerimi ihmal etmeyin ama Kılıçdaroğlu’na dilediğiniz kadar çatabilirsiniz, hiçbir mahsuru yok."

AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan da yaklaşan yerel seçimde gençlerin üzerindeki sorumluluğun büyük olduğunu ifade etti.

Kongrenin ardından AA muhabirine açıklama yapan AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Burak Ceylan, "Türkiye’nin 970 ilçesinde kongrelerimiz devam etmektedir. Kongrelerimiz birer yenilenme vesilesidir. Değişen, dönüşen bir yapıyız. 30 yaşını geçen arkadaşlarımız ana kademede görev alıyor. Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bizlere çizmiş olduğu yolda ilerlemenin gururunu yaşayarak, alttan gelen arkadaşlarımıza yer vererek, 'ustalığın şiarındandır' düsturu ile hareket ediyoruz" dedi.

Kongreye AK Parti milletvekilleri Tülay Selamoğlu ve Ülker Güzel, AK Parti Çankaya İlçe Başkanı Ali Güven de katıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
TCG Anadolu ilk kez NATO tatbikatında
Ankara'daki kritik ziyaret sonrası MSB kaynaklarından dikkat çeken Eurofighter açıklaması!