Cinayet zanlısı, kız öğrencilerin kaldığı binada yakalandı

Balıkesir'de geçen yıl temmuz ayında 1 kişinin öldüğü, 4 kişinin yaralandığı silahlı kavganın cinayet zanlısı, kız öğrencilere apart daireler kiralayan bir firmaya ait apartmanda gözaltına alındı

Cinayet zanlısı, kız öğrencilerin kaldığı binada yakalandı
Cinayet zanlısı, kız öğrencilerin kaldığı binada yakalandı
GİRİŞ 13.01.2015 14:01 GÜNCELLEME 13.01.2015 14:01

Balıkesir'in Edremit ilçesinde, geçen yıl temmuz ayında 1 kişinin öldüğü, 4 kişinin yaralandığı silahlı kavganın cinayet zanlısı, kız öğrencilere apart daireler kiralayan bir firmaya ait apartmanda yakalandı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Müdürlüğü ekipleri, Edremit'in Altınoluk Mahallesi'nde Sinan Taşdemirel'in öldürülmesi, 4 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan silahlı kavganın cinayet zanlısının izine, Balıkesir kent merkezinde ulaştı.

Zanlının, kız öğrencilere "1+1" şeklinde apart daireler kiralayan bir firmaya ait apartmanda kaldığını öğrenen ekipler, düzenledikleri operasyonda, şüpheli İsmail Ş. ile bu kişiyi yanlarında gizledikleri ileri sürülen üniversite öğrencileri Eylem T. ve Esma A'yı yakaladı.

Operasyon sırasında yakalanacağını anlayan İsmail Ş'nin, alt katın balkonuna attığı siyah poşetin içinden de iki ruhsatsız tabanca ile 2 şarjöre takılı 35 dolu fişek ele geçirildi. Tabancalar, incelenmek üzere emniyet müdürlüğünün ilgili birimine teslim edildi.

"Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak ve kasten adam öldürmek" suçlarından gözaltına alınan İsmail Ş. ile iki kız öğrencinin, emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Altınoluk'ta 22 Temmuz 2014'te çıkan silahlı kavgada, 18 yaşındaki Sinan Taşdemirel olay yerinde yaşamını yitirmiş, 4 kişi yaralanmıştı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi