MATSO Turizm Fakültesine onay çıktı

Akdeniz Üniversitesi bünyesinde Manavgat'ta MATSO Turizm Fakültesi açılması için onay çıktığı bildirildi.

MATSO Turizm Fakültesine onay çıktı
MATSO Turizm Fakültesine onay çıktı
GİRİŞ 13.01.2015 17:19 GÜNCELLEME 13.01.2015 17:19

AK Parti Antalya Milletvekili Sadık Badak ile AK Parti Manavgat ilçe yönetimi, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odasını (MATSO) ziyaret etti. Heyet, MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş ve yönetim kurulu üyeleri tarafından odanın toplantı salonunda ağırlandı.

Oda çalışmaları hakkında bilgi veren Boztaş, göreve gelmelerinin ardından birçok çalışma gerçekleştirdiklerini söyledi.

MATSO Turizm Fakültesi hakkında da bilgiler veren Boztaş, fakültesinin ön protokolünden günümüze kadar gelen süreci anlattı. Boztaş, Milletvekili Badak'a Gümrük ve Ticaret Bakanlığından, turizm fakültesi inşaatı yapımı için izin alınması ve MATSO'nun ihtiyat hesaplarındaki parasının fakülte inşaatı yapımı için harcanması konusunda verdiği destek için teşekkür etti.

Badak da sivil toplum kuruluşlarının önemine değindi. MATSO'nun kendi bölgesinde yaptığı çalışmaları örnek çalışmalar olarak gördüklerini dile getiren Badak, "Manavgat'a turizm fakültesi kazandırmak amacıyla çaba gösteriyorsunuz. Biz de turizm fakültesinin takipçisi olduk. Bizzat Bakan beyle görüştüm. Bugün de bakanlıktan onay yazısı MATSO'ya ulaştı. Bu sevinci paylaşmak için bu ziyareti gerçekleştirdik" dedi.

Badak, Manavgat’ta organize sanayi bölgesi kurulmasının şart olduğunu ifade ederek, MATSO'nun bununla ilgili çalışmalarına da destek verdiklerini söyledi.

AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Hasan Öz ise MATSO’nun ilçe için birçok çalışmaya imza atığını kaydetti.

Konuşmaların ardından Boztaş, MATSO Turizm Fakültesi için verdikleri destekten dolayı Badak ve Öz'e teşekkür plaketi verdi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hükümetin önündeki en zor problem... Rakamlar her yıl kötüye gidiyor
Yine aynı manzara! PKK destekçisi DEM Partililer İstiklal Marşını okumadı...