Sinop gemi modelleri Avrupa fuarında

Sinop'ta yapılan kotralar üçüncü kez Avrupa fuarlarında sergilenecek.

Sinop gemi modelleri Avrupa fuarında
Sinop gemi modelleri Avrupa fuarında
GİRİŞ 14.01.2015 14:27 GÜNCELLEME 14.01.2015 14:27

Sinop'ta kotra üretimi yapan Doğan Ülgen, Almanya'nın Düsseldorf kentinde 17 - 25 Ocak tarihleri arasında yapılacak Düsseldorf Boot Show'a katılarak Sinop'u temsil edeceklerini söyledi.

Ülgen, "2013 yılında bir ilki gerçekleştirip dünyanın en prestijli fuarlarından biri olarak kabul edilen Düsseldorf Boat Show'a katılmış hem kentimizi tanıtmış hem de el işçiliği ile ürettiğimiz tekne modellerimizi Avrupa'ya tanıtma fırsatını bulmuştuk. İlk defa Avrupa'da böyle nitelikli bir fuarda ilimizi tanıtmak, ülkemiz standında yer almaktan mutlu olmuştuk" dedi.

İki yıldır gösterdikleri performans ve standa kattıkları renkten ötürü bu yıl da Frankfurt Kültür Ateşeliği tarafından ülke standında yer almaları konusunda davet aldıklarını belirten Ülgen, "Bu yıl edindiğimiz tecrübeler sonrası daha güzel sonuçlar alabilmemiz adına yine özel ürünler hazırladık. Daha çok yöresel tekne modellerimizle katılıyoruz. Promosyon amaçlı minik tekneler yaptık ayrıca kültür müdürlüğü ve belediyeden aldığımız broşürlarle de kentimizi tanıtmaya gayret edeceğiz" diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yunanistan: Türkiye'nin tepkisine rağmen vazgeçmeyeceğiz
Ukrayna, Kırım'daki Rus S-400 sistemlerini vurdu