"Başkent'te Kastamonu Günleri" tanıtım toplantısı

Kastamonu Dernekler Federasyonu (KASDERFED) tarafından "Başkent'te Kastamonu Günleri" tanıtım toplantısı düzenlendi.

"Başkent'te Kastamonu Günleri" tanıtım toplantısı
"Başkent'te Kastamonu Günleri" tanıtım toplantısı
GİRİŞ 14.01.2015 17:45 GÜNCELLEME 14.01.2015 17:45

Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası'nda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Vali Şehmus Günaydın, kentin daha profesyonel bir ekiple tanıtılmasının önem arz ettiğini söyledi.

İstanbul'da düzenlenen EMITT Fuarı'na da katılacaklarını ifade eden Günaydın, şöyle konuştu:

"Kastamonu'nun tüm imkanları ile bu fuara hazırlanması gerekir. Bu fuarda Kastamonu'nun bütün değerleri ile tanıtılması için fedakarlıklar bekliyoruz. Tanıtım günlerinin öncüsü Kastamonu'dur. Kastamonu bunlardan daha çok nasıl faydalanır bunları hesap edelim ya da bunu tanıtım günleri olayından çıkaralım."

KASDERFED Başkanı Hasan Şen de kentin tanıtımı için "Başkent'te Kastamonu Günleri" projesine adım attıklarını hatırlattı.

Fuarı her yıl 250 bin kişinin ziyaret ettiğini dile getiren Şen, "Onların yapacağı tanıtımla da 500 bin ila 1 milyon kişi her yıl Kastamonu'yu ziyaret etse, bu Kastamonu'nun tanıtımı için çok önemli katkı sağlar. Gerekli tanıtımları yapamazsak etkinliğimize katılım az sayıda olur. Tanıtımımız amacına ulaşmaz" değerlendirmesinde bulundu.

Toplantıya, Kastamonu Belediye Başkan Vekili Eşref Can, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tahir Zafer Karahasan, ilçe belediye başkanları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret sonrası sıcak gelişme: Erdoğan'dan son dakika operasyon mesajı!
O soru çileden çıkarmaya yetti! Mehmet Büyükekşi, kritik toplantıyı terk etti