Alışveriş merkezinde asma tavanın düşmesi

Kazada yaralananların sayısı 25'e yükseldi

Alışveriş merkezinde asma tavanın düşmesi
Alışveriş merkezinde asma tavanın düşmesi
GİRİŞ 14.01.2015 18:44 GÜNCELLEME 14.01.2015 18:44

Isparta'da bir alışveriş merkezinde restoranların bulunduğu bölümündeki asma tavanın düşmesi sonucu yaralananların sayısının 25'e yükseldiği bildirildi.

Isparta Sağlık Müdürü Mehmet Karakaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, tavanın düşmesi sonucu 112 Acil Servis ekiplerince 13 kişinin hastanelere kaldırıldığını söyledi.

Yaralılardan 6'sının polis ekiplerince hastanelere götürüldüğünü, diğer 6'sının ise kendi imkanlarıyla hastanelere başvurduğunu ifade eden Karakaya, yaralıların çoğunluğunun ayakta tedavi edildiğini, diğer yaralıların durumunun ciddi olmadığını belirtti.

Öte yandan, alışveriş merkezinden yapılan yazıla açıklamada, kafeterya ve fast food restoranların bulunduğu bölümde asma tavan diye tabir edilen alçıpanların, yırtılarak döküldüğü belirtildi.

Kaza neticesinde aşağıya dökülen alçıpanların yemek bölümündeki bazı müşteriler ile çalışan personelde ufak çaplı sıyrıklara neden olduğu aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Sadece asma tavandaki alçıpanlarda bir yırtılma olmuş ve bu yırtılma nedeniyle alçıpanlar aşağıya dökülmüş. Kesinlikle çatı göçmesi gibi bir durum yoktur. Kaza sadece fast food bölümünde meydana gelmiş, alışveriş merkezimizin diğer bölümleri hizmet vermeye devam etmektedir. Fast food bölümü en kısa sürede tadilatı yapılıp hizmete açılacaktır. Meydana gelen bu üzücü olayın sebebi yetkililerce araştırılmakta olup konuyla ilgili gelişmeler daha sonra kamuoyuna aktarılacaktır."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Güler'den 'Eurofighter' çıkışı: Almanya Cumhurbaşkanı döner kesiyor, sonra soracağız
Ünlü yorumcu canlı yayında yere yığıldı!