Bandırma'dan kısa kısa

Bandırma Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu, Bandırma Basketbol bayan takımına spor ayakkabı hediye etti

Bandırma'dan kısa kısa
Bandırma'dan kısa kısa
GİRİŞ 15.01.2015 10:24 GÜNCELLEME 15.01.2015 10:24

Bandırma Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu, 2014 yılında mahalli kümede il birincisi olan ve Trabzon'da Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı kazanan Bandırma Basketbol bayan takımına başarılarından dolayı spor ayakkabı hediye etti.

Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Canset Sevim, sporculara hitaben yaptığı konuşmasında, "Bandırma kadınları olarak sizlerle gurur duyduk. Ufak olsa da siz kızlarımızı ödüllendirmek istedik. Başta Hocanız Gülşah Özgül olmak üzere hepinizi kutluyorum. Kızların sporda ne kadar başarılı olabileceğini gösterdiğiniz için hepinizin gözlerinizden öpüyorum" dedi.

Bandırma'da köklerinden sökülen ağaçlar başka yerlere dikiliyor

Bandırma Belediyesi kapalı pazar yeri proje alanlarında bulunan ağaçların kesilmesini önlemek amacıyla, sökerek farklı alanlara dikiyor. Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ağaç söküm ve dikim aracıyla bulundukları yerden alıp yeni yerlerine götürüyor. Bu sayede alanda bulunan yaklaşık 30 ağaç kesilmekten kurtuldu.

Belediye Başkanı Dursun Mirza yeşil alanların korunması gerektiğini ve kendilerinin çevreci belediye olduğu söyledi. Ağaçları kesmek yerine farklı alanlara taşınmasının daha doğru olduğun ifade eden Mirza, "Yeşil alanların korunmasına, bakımına ve geliştirilmesine önem veriyoruz daha sonra yeni projeleri hayata geçiriyoruz. Ağaçların uykuda olduğu bu dönemde Nilüfer Belediyesi'nden kiraladığımız, yetişkin ağaçları taşıyabilen makine ve araçla ağaçlarımızı taşımaya başladık. İlk ağaçları İhsaniye Mahallemizde düzenlediğimiz alana taşıdık. Diğer ağaçları da yeni yaptığımız hayvan barınağının bahçesine taşıyacağız" dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan, Katar Emiri Al Sani ile görüştü
AK Parti'de analiz sürüyor: Emekliler mi yoksa yanlış aday mı?