Antalya Emniyeti'nin "Çiçekleri Soldurmayalım Projesi"

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından sokakta çalıştırılan, suça sürüklenen ve suçtan zarar gören çocuklara yönelik uygulanan proje kapsamında İŞKUR ile iş sözleşmesi yapıldı

Antalya Emniyeti'nin "Çiçekleri Soldurmayalım Projesi"
Antalya Emniyeti'nin "Çiçekleri Soldurmayalım Projesi"
GİRİŞ 15.01.2015 11:50 GÜNCELLEME 15.01.2015 11:50

Antalya Emniyet Müdürlüğünün yürüttüğü "Çiçekleri Soldurmayalım Projesi"nin iş sözleşmesinin imzalandığı bildirildi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, kentte risk altında bulunan çocukların, suç ve zararlı alışkanlıklardan korunması, mesleki beceri ve iş imkanı verilerek topluma sağlıklı bireyler olarak kazandırılması amacıyla "Çiçekleri Soldurmayalım" isimli projeli çalışma yürütüldüğü belirtildi.

Açıklamada, proje ile sokakta çalışan, çalıştırılan, suça sürüklenen ve suçtan zarar gören çocuk ve ailelerinin, suç ve zararlı alışkanlıklardan korunması, risk faktörlerinin belirlenmesi, çocuklara mesleki beceri ve iş imkanı verilerek topluma sağlıklı bireyler olarak kazandırılmalarının amaçlandığı vurgulandı.

Proje kapsamında İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul ile Türkiye İş Kurumu İl Müdürü Veli Tekkanat tarafından, iş sözleşmesi protokolü imzalandı. Sözleşme çerçevesinde 125 çocuk ve aileye aşçı yardımcılığı, pasta yardımcılığı, resepsiyon, ön büro, hasta ve yaşlı refakatçisi, saç bakım ve güzellik alanlarında mesleki eğitim verileceği kaydedildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!