AK Parti Genel Başkan Başdanışmanı Gülle:

"AK Parti, 2002 yılından 2015 yılına kadar yaptığı yatırımlarla Türk milletinin en büyük partisi olmuştur"

AK Parti Genel Başkan Başdanışmanı Gülle:
AK Parti Genel Başkan Başdanışmanı Gülle:
GİRİŞ 15.01.2015 13:08 GÜNCELLEME 15.01.2015 13:08

AK Parti Genel Başkan Başdanışmanı Akif Gülle, ''AK Parti, 2002 yılından 2015 yılına kadar yaptığı yatırımlarla Türk milletinin en büyük partisi olmuştur'' dedi.

Gülle, Çorlu Belediyesi Memduh Şevket Esendal Sahnesi'nde düzenlenen ''AK Parti'nin Türk Siyasetine Kazandırdıkları'' konulu konferansta, Türkiye'de 2002 yılından sonra iktidara AK Parti'nin gelmesiyle her anlamda istikrarın yakaladığını söyledi.

AK Parti'nin, iktidara geldiği ilk günden bu yana Türk milletinin hizmetçisi olduğunu ve bu çizgisini de hiç bozmadığını belirten Gülle, 2015 yılına kadar ülkenin enflasyon ve faiz oranlarının büyük ölçüde bittiğini ifade etti.

Gülle, bu döneme kadar yaptıkları çalışmalar ile diğer ülkelerin ekonomik kriz çektiği zamanlarda bile bundan ülke olarak etkilenilmediğini dile getirerek, ''2023 yılına kadar Türkiye’yi en gelişmiş ülkeler arasına sokacak çalışmalarımız ve planlarımız var. Bunları da en kısa sürede başarıp vatandaşlarımıza hak ettiği bir hizmet sağlayacağız. AK Parti, 2002 yılından 2015 yılına kadar yaptığı yatırımlarla Türk Milleti'nin en büyük partisi olmuştur” diye konuştu.

Konferansa, AK Parti Çorlu Başkanı İsmet Albayrak, AK Parti Ergene Başkanı Mustafa Çalım, AK Parti Çerkezköy Başkanı Abdullah Öğe ve partililer katıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar
'Halk TV' itirafları 'pes' dedirtti! Olay sözler: Daha fakir görünelim ki...