Sultanahmet bombacısının üvey babası konuştu

Üvey baba Terör saldırısından bir ay önce Diana bizden yanına gitmemizi rica etti, bebek beklediğini söyledi

Sultanahmet bombacısının üvey babası konuştu
Sultanahmet bombacısının üvey babası konuştu
GİRİŞ 15.01.2015 13:43 GÜNCELLEME 15.01.2015 13:43
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Sultanahmet'te polise yönelik bombalı saldırıyı düzenlediği düşünülen Diana Ramazanova'nın üvey babası ailesindeki ilişkiler ve kızının hayatı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Rus haber sitesi Lifenews'de yer alan habere göre öz babasının hapishanede yattığı öğrenilen Diana'nın üvey babası Magomed, Diana söz dinlemezdi. Her zaman kendi istediğini yapardı. Onu uyardığım zaman bana onun kimsesi olmadığımız söylerdi diye konuştu.

Üvey baba açıklamalarına şu şekilde devam etti

Diana evlendikten sonra çok hızlı bir şekilde değişti, dine inancı arttı. Düzenli olarak namaz kılmaya başladı ve türban taktı. Eskiden Diana'nın dinle alakası yoktu. Derbent'e gidip kapandıktan sonra onu desteklemeye başladım. Kısa zaman sonra Ramazanova eşinden ayrıldı ve ailesinin yanına geri döndü. Diana sürekli Rusya Halkların Dostluğu Üniversitesi'nde eğitim görmek istediğini söylüyordu. Bir kafede garson olarak çalışmaya başladı ve Moskova'ya geldikten sonra eskiye döndü, başını açtı. Daha sonra kimseye haber vermeden evi terk etti. Biz geri Derbent'e döndüğünü düşünüyorduk , fakat eşime Diana'dan bir mesaj geldi, mesajda Çeçen asıllı Serdar adlı birisiyle evlendiği ve Türkiye'de yaşadığı yazıyordu. Terör saldırısından bir ay önce Diana bizden yanına gitmemizi rica etti, bebek beklediğini söyledi. Diana salak değildi, çok akıllı bir kızdı. Biz hala böyle birşey yaptığına inanamıyoruz.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • makif 9 yıl önce Şikayet Et
    buradan ailelere sesleniyorum ÇOCUKLARIMIZA sahip çıkalım ... bu genç büyuk ihtimalle de kandırılmış .. psikolojisi bozulmuş olabilir ...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İkinci el otoda hareketlilik...Listenin zirvesindeki model belli oldu
Kabinede değişiklik olacak mı? AK Parti'den son dakika açıklaması