AK Parti Tekirdağ 5. Olağan İl Kongresi'ne doğru

AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı, 18 Ocak'ta gerçekleşecek olan AK Parti Tekirdağ 5. Olağan İl Kongresi ile ilgili basın toplantısı düzenledi.

AK Parti Tekirdağ 5. Olağan İl Kongresi'ne doğru
AK Parti Tekirdağ 5. Olağan İl Kongresi'ne doğru
GİRİŞ 15.01.2015 16:44 GÜNCELLEME 15.01.2015 16:44

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odasında (TSO) düzenlenen toplantıda, Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla gerçekleşecek olan AK Parti Tekirdağ 5. Olağan İl Kongresi ile ilgili hazırlıkların devam ettiğini söyledi.

Tekirdağ'da, yaklaşık 2 ay süren ilçe kongreleri sürecini tamamladıklarını ifade eden Akçay, "8 Kasım'da başladığımız kongrelerimizi 3 Ocak itibariyle nihayete erdirdik. Hepsi AK Parti'ye yakışır bir şekilde, birlik beraberlik içerisinde, vakar içerisinde gerçekleşti. Burada bugün 11 ilçe başkanımızla beraberiz ve bu bize yakışan birlik beraberlik ve vakarı da 18 Ocak'ta yapacağımız kongrede de göstereceğiz. Buna inancımız tamdır" dedi.

Akçay, AK Parti Tekirdağ 5. Olağan İl Kongresine tüm Tekirdağlıları davet etti.

Kongre vesilesiyle kadroların heyecan ve azminin tazelenmiş olacağını aktaran Akçay, "Yeni Türkiye'nin inşasını gerçekleştireceğimiz bu kadrolarla, 2015 seçimlerinde şehrimizden en iyi neticeyi alarak çıkacağız. Buna da inanıyoruz" diye konuştu.

Toplantıya, AK Parti Tekirdağ ilçe başkanları ve partililer katıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Beştepe'deki kritik zirve sona erdi! Erdoğan'dan son dakika açıklamaları
Küçükçekmece’de silahlı kuyumcu soyguncuyu etkisiz hale getirdi