Elazığ Emniyet Müdürü İşlek’ten, Dumandağ’a ziyaret

Elazığ Emniyet Müdürü Nihat İşlek, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ’ı makamında ziyaret etti.

Elazığ Emniyet Müdürü İşlek’ten, Dumandağ’a ziyaret
Elazığ Emniyet Müdürü İşlek’ten, Dumandağ’a ziyaret
GİRİŞ 16.01.2015 18:20 GÜNCELLEME 16.01.2015 18:20

Borsadan yapılan yazılı açıklamaya göre, İşlek, ziyarette, Elazığ’ı huzur kenti olarak tanımladıklarını ve çalışmalarını bu çerçevede sürdürdüklerini belirtti.

Kendilerine iletildiği üzere ticaret borsasının ve ağırlıklı olarak esnafların bulunduğu alanlarda MOBESE kamerası kurulması yönündeki taleple ilgili çalışmaların tamamlanmak üzere olduğunu aktaran İşlek, ilgilerinden dolayı Dumandağ’a teşekkür etti.

Dumandağ ise İşlek ve ekibinin Elazığ’da göreve başladıkları günden bugüne kadar yürüttükleri çalışmaları takdirle izlediklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Valiliği, belediyesi, emniyet teşkilatı ile şehrimiz insanı için çalışan herkes bizim için önemli bir değerdir. Borsa iş merkezimizin bulunduğu alanda yürüttükleri MOBESE çalışması bu bölgede hakikaten bir ihtiyaçtı, bu önemli ihtiyacın giderilmesindeki çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum."

Ziyaretin ardından İşlek ve Dumandağ, borsa iş merkezi ve civarında kurulacak MOBESE kameralarının yeri konusunda incelemelerde bulundu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Barbados, Filistin'i devlet olarak tanıdı
WSJ: ABD, İsrail'e 1,3 milyar dolarlık yeni askeri desteğe hazırlanıyor