Antalya'da bir kadının evinde ölü bulunması

Demre ilçesinde bir kadını evinde bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla daha önce de gözaltına alınan ancak serbest bırakılan komşusu yeniden gözaltına alındı

Antalya'da bir kadının evinde ölü bulunması
Antalya'da bir kadının evinde ölü bulunması
GİRİŞ 17.01.2015 12:21 GÜNCELLEME 17.01.2015 12:21

Demre'de evinde bıçaklanmış halde ölü bulunan kadını öldürdüğü iddiasıyla komşusu gözaltına alındı.

Gökyazı Mahallesi'ndeki evinde ölü bulunan Kadriye Karaca'nın (49) boğazında kesi, kafasında da darp izi belirlenmiş, bunun üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü soruşturma başlatmıştı.

Güvenlik kamerası görüntülerinin incelenmesinin ardından Karaca ile aynı apartmanda oturan Mahir Kara (23) gözaltına alınmış, zanlı çıkarıldığı mahkemece delil yetersizliğinden serbest bırakılmıştı.

Devam eden soruşturma kapsamında adli tıp raporu doğrultusunda Kara yeniden gözaltına alındı. Emniyetteki ifadesinde suçunu itiraf eden Kara'nın, Karaca'nı öldürdüğü bıçağı lastik tamirciliği yaptıkları iş yerinin arkasına gömdüğünü söylediği belirtildi.

İfadesinde, Kara'nın cinayetten önceki gün evden çaldığı altınları da Antalya'da bir kuyumcuya sattığını da anlattığı kaydedildi. Kara, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kara, bu sırada gazetecilerin cinayeti neden işlediğiyle ilgili sorusu üzerine "Pişmanım" dedi.

Olayın geçmişi

Demre'de 25 Kasım 2014'te kapısının zorlanarak evlerine girildiği iddiasıyla Muzaffer (56) ve Kadriye Karaca (49) çifti, İlçe Emniyet Müdürlüğüne müracaat etmiş, polisin incelemesinin ardından eşini evde bırakıp dışarı çıkan Muzaffer Karaca, döndüğünde eşini yerde hareketsiz yatarken bulmuştu.

Eve gelen 12 Acil Servis ve polis ekipleri, Kadriye Karaca'nın hayatını kaybettiğini belirlemişti. Karaca'nın boğazında kesi, kafasında darp izi olduğu tesbit edilmişti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!