Milletvekili Çiftçi, iş yeri açılışına katıldı

AK Parti Van Milletvekili Fatih Çiftçi, Erciş ilçesinde iş yeri açılışına katıldı.

Milletvekili Çiftçi, iş yeri açılışına katıldı
Milletvekili Çiftçi, iş yeri açılışına katıldı
GİRİŞ 17.01.2015 17:50 GÜNCELLEME 17.01.2015 17:50

Vanyolu Caddesi'ndeki bir alış veriş merkezinin açılışında konuşan Çiftçi, ilçenin deprem sonrası yeniden küllerinden doğduğunu belirterek, kısa sürede bölgenin cazibe merkezi olacağını söyledi.

Hükümetin deprem öncesi ve sonrasında Erciş'e misliyle yatırımlar yaptığını, yapmaya da devam edeceğini vurgulayan Çiftçi, "Erciş, hamdolsun alt ve üst yapısıyla çevre yoluyla sağlığıyla eğitim yatırımlarıyla tüm kamu ve kuruluşlarıyla yeniden mükemmel bir şehir haline geldi ve gelmeye de devam ediyor. Özel sektörümüzün de yaptığı ve yapacağı yatırımlarla birlikte Erciş'te istihdam artacak ve şehir eskiden olduğu gibi yine bölgenin cazibe merkezi, bölgenin incisi olacaktır. Bu iş yerleri gibi ilçeye her geçen gün yenilerinin açılması bu anlamda çok olumlu ve manidardır. İş yerini tekrar burada açıp işletmesini yürüten Muzaffer Kayacan ve oğluna, ailesine Ercişliler ve şahsım adına teşekkür ediyor, bol kazançlar diliyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından kurdele kesimiyle devam eden açılışa, Kaymakam Mehmet Şirin Yaşar, AK Parti Erciş İlçe Başkanı Adnan Aydın, Erciş Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Murat İzgi, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 17 il için sarı kodlu alarm! Hem kuvvetli sağanak hem aşırı sıcak uyarısı
Başkent'te kazanan çıkmadı! İlk finalist Dolmabahçe'de belli olacak