Karnındaki 8,5 aylık bebeği ile öldü

Adana'da tüp bebek yöntemiyle iki kez hamile kalan ve düşük yaparak çocuk sahibi olamayan Zeliha Kara üçüncü denemesinde başarılı oldu

Karnındaki 8,5 aylık bebeği ile öldü
Karnındaki 8,5 aylık bebeği ile öldü
GİRİŞ 17.01.2015 17:59 GÜNCELLEME 17.01.2015 17:59

Adana'da tüp bebek yöntemiyle hamile kalan kadın, soğuk algınlığı nedeniyle gittiği profesörün muayenehanesinde rahatsızlanarak öldü. Kadının karnındaki 8,5 aylık bebeği de kurtarılamadı.

Alınan bilgiye göre, 2 yıl önce evlenen Ali İhsan Kara ile Zeliha Kara çifti, çocukları olmayınca tüp bebek yöntemine başvurdu. İki kez hamile kalan ve düşük yaparak çocuk sahibi olamayan Zeliha Kara, tekrar tüp bebek yöntemiyle hamile kaldı. Hamileliğinin son haftalarına giren Kara, gribe yakalanınca eşiyle daha önce kontrollerini yaptırdığı kadın doğum uzmanı profesörün özel muayenehanesine gitti.

Profesör, yaklaşık bir hafta önce soğuk algınlığına yakalanan ve bebeğinin zarar görmemesi için ilaç kullanmayan Kara'ya zatürreye yakalandığını söyledi. Profesör, Kara'nın hastaneye sevk edilmesi için ambulans çağırdı. Sağlık görevlilerince tekerlekli sandalyeye bindirilen Kara, asansöre götürülürken fenalaştı.

Kalbi duran Kara, burada yapılan kalp masajına rağmen kurtarılamadı. Kadının karnındaki 8,5 aylık kız bebeğinin de öldüğü öğrenildi.

Kadının cenazesi, Adana Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi.

Cenazenin, Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde toprağa verileceği belirtildi. Savcılığın kadının ölümüyle ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi