İstanbul'da bomba alarmı

İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren 3 ilçede bomba paniği yaşandı. Kutuların üstünden PKK'ya ait yazılar çıktı.

İstanbul'da bomba alarmı
İstanbul'da bomba alarmı
GİRİŞ 18.01.2015 12:50 GÜNCELLEME 18.01.2015 12:59
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

MALTEPE'DE ŞÜPHELİ PAKETTEN BOMBA ÇIKTI

Maltepe’de bomba imha uzmanları tarafından fünye ile patlatılan şüpheli paketten bomba çıktı. Maltepe'de Zabıta Karakolu önündeki Atatürk büstüne bırakılan şüpheli paketten el yapımı bomba çıktı. Fünye ile patlatılarak etkisiz hale getirilen bomba, incelenmek üzere emniyete götürüldü.

'CİZRE'NİN HESABI SORULACAK' YAZILI NOT BULUNDU

Edinilen bilgilere göre, Maltepe Fındıklı Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde bulunan Maltepe Fındıklı Zabıta Müdürlüğü önünde şüpheli bir paket gören vatandaşlar, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis, Atatürk büstüne bırakılan paketi inceledi ve üzerinde "Cizre'nin hesabı sorulacak yazısı olduğunu gördü. Bunun üzerine çevrede geniş güvenlik önlemleri alan polis, bomba imha uzmanlarına haber verdi.

Olay yerine gelen bomba imha ekibi, özel kıyafetlerini giyerek pakete müdahale etti. Paketin fünye bağlanarak patlatılmasına karar verildi. Şüpheli paket geniş güvenlik önlemleri altında büyük bir gürültü ile patlatıldı. Yapılan incelmede şüpheli paketin içerisinde el yapımı parça tesirli bomba olduğu anlaşıldı.

Bombadan arta kalan parçalar, incelenmek üzere emniyete götürüldü.

FATİH'TE DE BİR BOMBA

Fatih Millet Caddesi’nde bir trafonun yanında bomba patladı. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı.  Sabah saatlerinde Çapa Millet Caddesi’nde bir trafonun dibinde patlama meydana geldi.

Patlama sonrası olay yerine çok sayıda polis ekibi ve bomba imha uzmanları sevk edildi.

SULTANGAZİ'DE BOMBA

Sultangazi’de, yüzleri maskeli kişiler tarafından otobüs durağına bırakılan şüpheli paketin içinden bomba çıktı. Yoğun güvenlik önlemi alan polis, geniş çaplı soruşturma başlattı.
Olay Adem Yavuz Caddesi üzerindeki otobüs durağında meydana geldi. Yüzleri maskeli iki kişinin otobüs durağına kartondan yapılma şüpheli bir paket bıraktığını gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine zırhlı araçlarla gelen polisler, yolu çift yönlü olarak trafiğe kapadı. Güvenlik şeridi çeken polisler, bomba imha uzmanının gelmesini bekledi. Bomba imha uzmanı ekipler, pakete uzaktan kumandalı cihaz yardımıyla yaklaştı. Paketin üzerinde terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H yazdığı görüldü. Şüpheli paket fünye ile patlatıldı. Paketten, piknik tüpüne bağlı bomba düzeneği çıktı.

Olayla ilgili polis inceleme başlatırken, soruşturma devam ediyor.

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 28
  • ibilgili 9 yıl önce Şikayet Et
    elleri kırılsın inşallah.
    Cevapla
  • behlüldane 9 yıl önce Şikayet Et
    ne vakit ülkem yürümeye başlasa başımıza hain güclerin kuklaları,maşaları,piyonları hainliğe başlıyor..
    Cevapla
  • hüseyin 9 yıl önce Şikayet Et
    açılımlar ne oldu ? işe yaramadı gibi sanki
    Cevapla
  • cihangir 9 yıl önce Şikayet Et
    Dhkp-c korunuyor Chp li yargı mensupları ve medya tarafından
    Cevapla
  • anti satan 9 yıl önce Şikayet Et
    liyakatsizliklerden dolayı toplumsal patlamalara hazır olun her yerde kaos olacak bunun alt yapısını siyonizm kurdu ve kurmayada devam ediyor sadece zamanını bekliyor o kadar ırkçılık mezhebcilik yapmayın bölgecilik osmanlıcılık kürtçülük türkçülük kemalistlik yapmayın sadece müslümanım diyin bunu başaramıyorsanız insanım diyin hiç birşey yapamıyorsanız şeyh nazımın dediği gibi evinize çekilin ve susun çünkü bütün bunların nedeni sizsiniz biziz anlayacağınız deccalin size gösterdiği cennet yalancıdır aslında o cehennemdir vesselam.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı