Şanlıurfa'dan kısa kısa

Viranşehir'de yapımı süren Uhud Camisi, ramazanda hizmete girecek

Şanlıurfa'dan kısa kısa
Şanlıurfa'dan kısa kısa
GİRİŞ 18.01.2015 15:04 GÜNCELLEME 18.01.2015 15:04

Viranşehir İlçe Müftüsü Abdulrakip Arslan, inşaat çalışmaları süren Uhud Camisi'nin ramazanda hizmete açmayı planladıklarını söyledi.

Arslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, temeli iki yıl önce Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik tarafından atılan ilçenin en büyük camisinin inşaatın büyük bölümünün tamamlandığını belirtti.

İnşaatın borçlarının bulunması dolayısıyla hayırseverlerden destek beklediklerini ifade eden Arslan, "Camimiz bölgemizdeki nadir eserlerden biri olacak. Osmanlı mimarisine göre yapılan 3 şerefeli 2 bin kişilik camimizi ramazanda hizmete sunmayı hedefliyoruz. Uhud Camisi inşaatına destek verilmesini bekliyoruz" dedi.

DBP Siverek İlçe Kongresi yapıldı

Siverek ilçesinde Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) 2. Olağan Kongresi yapıldı.

Esmerçayır Mahallesi'ndeki bir düğün salonunda gerçekleştirilen kongreye, HDP Şanlıurfa milletvekilleri İbrahim Ayhan ve İbrahim Binici ile DBP İl Başkanı İsmail Kaplan ve partililer katıldı.

Ayhan, konuşmasında, Kobani (Ayn el Arap) ve Şengal'deki gelişmelere değinerek, partililere birlikte hareket etme çağrısında bulundu.

Binici de parti yapılanmasında ilçe teşkilatlarının da önemli rol üstlendiğini ifade ederek, daha fazla siyaset yapmaya ihtiyaç duyduklarını söyledi.

Konuşmaların ardından tek liste ile gidilen seçimde İbrahim Halil Ayyıldız, yeniden başkanlığa seçildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP'deki para sayma görüntüleriyle ilgili yeni gelişme
Bir partiden daha Cumhur İttifakı kararı! 4 il için resmen duyurdular