MHP Demre İlçe Kongresi gerçekleştirildi

Demre'de MHP İlçe Kongresi gerçekleştirildi. Alim Atabey, tek aday olarak çıktığı seçimde güven tazeledi. 262 delegenin katılımıyla gerçekleştirilen seçimde Atabey, yeniden Demre MHP ilçe başkanlığı görevine getirildi.

MHP Demre İlçe Kongresi gerçekleştirildi
MHP Demre İlçe Kongresi gerçekleştirildi
GİRİŞ 18.01.2015 18:05 GÜNCELLEME 18.01.2015 18:05

Beymelek Karabibik Kültür Salonu'nda gerçekleştirilen kongrede seçim öncesi konuşma yapan Antalya MHP İlçe Başkanı Cemal Gencer, yapılan kongrenin Antalya ve ilçelerinde genel seçim hazırlıkları için yenilenme süreci olduğunu kaydetti. Yeni dönem için Alim Atabey'e ilçe başkanlığında başarılar dileyen Gencer, "İlimizde bulunan 19 ilçemizde kongrelerimizi yapıyoruz. Serik’te başlayan seçimlerimizin 5. durağı olan Demre’de kongremizi yaparak yönetimimizi yeniden belirlemiş olacağız. Yeni şekillenecek olan yönetimlerimiz genel seçimlerde partimizin oy sayısını daha da arttırarak Antalya'da birinci yapacaklardır" dedi.

262 delegenin katıldığı kongrede, genel seçimler için yarından itibaren daha çok çalışacaklarını ve Demre'yi alacaklarını söyleyen Alim Atabey, "Buradan tüm Demre’ye söz veriyorum ki, kongre sürecinin başladığı bu andan itibaren sağduyuyu elden bırakmayacak, ayrıştırıcı değil birleştirici olacağız. Haziran ayında yapılacak olan genel seçimlerde partimizi; ilçemizde, güzel Antalyamızda ve Türkiye genelinde birinci parti çıkarmak hedefimiz olmalıdır. Bunun için bütün ülkücülerin elinden gelen gayreti göstereceğine kalpten inanıyorum” diye konuştu.

Atabey, kongreye katılan 262 delegenin oyunu alarak başkanlığa yeniden seçildi. Yönetim kurulu ise, Ali İhsan Hacıkadiroğlu, Osman Karabaş, Kadir Çınar, Mehmet Yılmaz, Sami Özek, Selahatdin Öncül, Birol Nalbant, Süleyman Karakuş, Mustafa Demirel, Süleyman Şekerci, Yahya Kemal Bilgiç, Yaşar Kocabıcak, Yusuf Dedemoğlu ve Hüseyin Şahin'den oluştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu