Nusaybin'de asker intiharı

Nusaybin'de 21 yaşındaki er Gökhan Kayahas terhisine 15 gün kalan er intihar etti.

Nusaybin'de asker intiharı
Nusaybin'de asker intiharı
GİRİŞ 19.01.2015 11:11 GÜNCELLEME 19.01.2015 11:11
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde terhisine 15 gün kalan er 21 yaşındaki Gökhan Kayahas, sınırda nöbet tuttuğu sırada tüfeğiyle intihar ederek yaşamına son verdi.

TERHİSİNE 15 GÜN KALA İNTİHAR ETTİ

Nusaybin'deki 2'nci Hudut Taburu'na bağlı Demirtepe Sınır Bölüğü'nde görevli, Van'ın Erciş ilçesi nüfusuna kayıtlı Jandarma Er Gökhan Kayahas, dün akşam saatlerinde sınırda nöbet tuttuğu sırada silahı ile intihar ederek yaşamına son verdi.

Terhisine 15 gün kaldığı belirtilen Kayahas'ın cenazesi, Ambulans ile Nusaybin Devlet Hastanesine kaldırılıldı. Çenesinin altına sıkılan kurşunla yaşamını yitirdiği belirtilen asker Gökhan Kayahas'ın cenazesi otopsi için morga konuldu. Nöbetçi savcını ön otopsiden sonra cenaze detaylı otopsi için Diyarbakır Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

YORUMLAR 2
  • bedirkan 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu aralar doğu ve güneydoğu bölgesinde, kız arkadaşından ayrıldığı için,arkadaşıyla şakalaşırken yanlışlıkla, nöbet sırasında intihar ederek gibi sebeplerle ölümler arttı.Biraz suyu bulandıran durumlar var sanki.
    Cevapla
  • sedat 9 yıl önce Şikayet Et
    ne derdin vardı oğlum ya ALLAH mekanını cennet eder inşaallah ,buradan sayın savunma ve genelkurmay başkanına acizane bir önerim olacak ,malum olduğu üzre terör bölglerinde askerlik yapan evlatlarımıa hafta sonları diğer yerlerde askerlik yapanlar gibi çarşı izni kullanamamaktaklar, bu askerlere 1 ay erken terhis edilmeleri evlatlarımızın moralini yükseltecektir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yerel seçimler dünya basınında: Başa baş bir yarış
Rusya açıkladı! Terör saldırısında acı bilanço