Özhaseki, Türkiye'nin en başarılı belediye başkanı seçildi

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin, bir araştırma şirketince yapılan ankette, 'Türkiye'nin en başarılı belediye başkanı' seçildiği bildirildi.

Özhaseki, Türkiye'nin en başarılı belediye başkanı seçildi
Özhaseki, Türkiye'nin en başarılı belediye başkanı seçildi
GİRİŞ 19.01.2015 13:58 GÜNCELLEME 19.01.2015 13:58

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Andy-Ar Sosyal Araştırmalar Merkezi'nin 30 büyükşehirde, belediye başkanlarının performanslarına yönelik yaptığı araştırmanın sonuçlarının açıklandığı belirtildi.

27 bin 356 kişiyle gerçekleştirilen ankette, Özhaseki'nin birinci sırada yer aldığının ifade edildiği açıklamada, şunlar kaydedildi.

"Araştırmada, vatandaşlara '30 Mart 2014 yerel seçimlerinden sonra geçen zamanı değerlendirecek olursanız, belediye hizmetlerinden memnun musunuz?' sorusu yöneltildi. Verilen cevaplar sonucu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki en fazla desteği alan belediye başkanı oldu. Anket sonuçlarına göre, 'Başkan Mehmet Özhaseki'nin hizmetlerinden memnun musunuz' sorusunun yöneltildiği vatandaşlardan yüzde 65,2'si 'memnunum', yüzde 7,7'si de 'kısmen memnunum' cevabı verdi. Ankete katılanların yüzde 3,3'ü ise fikri olmadığını ifade etti. Ankette ikinci sırada yüzde 61,1 ile Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz yer aldı."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Binlerce kişinin emekliliği iptal ediliyor! Faiziyle geri ödeyecekler
Ahmet Hakan yazdı: Erdoğan, Fatih Erbakan'ı neden çay sohbetine davet etmedi?