4. Bünyan Kış Yüzme Şenliği 24-25 Ocak'ta yapılacak

Bünyan Belediyesi ve Bünyan Dostları Derneği'nce, bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Kış Yüzme Şenliği, 24-25 Ocak günleri yapılacak.

4. Bünyan Kış Yüzme Şenliği 24-25 Ocak'ta yapılacak
4. Bünyan Kış Yüzme Şenliği 24-25 Ocak'ta yapılacak
GİRİŞ 20.01.2015 11:44 GÜNCELLEME 20.01.2015 11:44

Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, yaptığı açıklamada, Kayseri'nin ve Bünyan'ın tanıtımı amacıyla şenliğe destek verdiklerini söyledi.

İlçelerine yakışır bir şenlik olması için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade eden Gülcüoğlu, şöyle devam etti:

"Ülkemizde örneği olmayan Kış Yüzme Şenliği sayesinde, Kayseri dışından gelen misafirlerimiz hem Erciyes'de kayak yapıyor hem de Bünyan'da kışın yüzmenin keyfini çıkarıyorlar. Şenliğin, Kayseri Büyük Şehir Belediyesi'nin Erciyes Master Planı ile büyük bir canlılık kazanan turizme de katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Bunun için il dışından katılacak spor kulüpleri, dernekler ve grupları, Erciyes Kayak Merkezi'ndeki işletmelere yönlendirerek yardımcı oluyoruz."

Bünyan Dostları Derneği Başkanı Şener Serim de şenliğe desteğinden dolayı Şinasi Gülcüoğlu'na teşekkür etti.

Şenliğin geçmiş yıllarda olduğu gibi 2 gün planlandığını vurgulayan Serim, şunları kaydetti:

"Ancak asıl etkinliklerimiz 25 Ocak Pazar günü olmaktadır. İl dışından gelen misafirlerimiz ilk gün Kayseri ve Erciyes’de vakit geçirirken cumartesi akşamı Bünyan’a gelmekte kimi doğa kampında kimi ise ilçemizde misafir edilmektedir. Pazar günü sabah ilçe dışından gelen misafirlerimize Bünyan Belediyemizce sıcak çorba ikramı yapılacak ve doğa yürüyüşümüz tarihi elektrik santralinden başlayacaktır. Kayabaşı, Aşağı Havuz, Yukarı Havuz güzergahı takip edilerek Pınarbaşı su kaynağına intikal edilecektir. Burada yapılacak yarışmalar sonrasında ödül töreni düzenlenecektir. Bünyan Belediyemizin hazırladığı kuru fasulye ve pilav ikramından sonra misafirlerimizi memleketlerine uğurlayacağız."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor