Ortak Değer Malatya Derneği kuruldu

Malatya'da "Ortak Değer Malatya Derneği" kuruldu.

Ortak Değer Malatya Derneği kuruldu
Ortak Değer Malatya Derneği kuruldu
GİRİŞ 20.01.2015 11:47 GÜNCELLEME 20.01.2015 11:47

Kentte bulunan bir otelde, yönetim kurulu ve denetleme kurulu üyeleriyle basın toplantısı düzenleyen Ortak Değer Malatya Derneği Başkanı Ergün Kılıç, batıyı doğuya, doğuyu batıya bağlayan önemli bir kesişme noktasında bulunan kentin, bölgesinin cazibe merkezi olmaya aday bir şehir konumunda olduğunu söyledi.

Malatya'nın mevcut potansiyeli de göz önüne alındığında, bugün sosyal ve kültürel açıdan yaşanabilir kent sıralamasında arzu edilen düzeyde olmayı hak ettiğini belirten Kılıç, şunları kaydetti:

"Göç alan ancak nitelikli göç veren bir Malatya... Sosyal ve kültürel faaliyetler açısından yeterli hamleler yapmakta zorlanan bir Malatya... Eğer, bölgesinin cazibe merkezi ve marka şehri olmayı hedefliyor ise öncelikle değerlerine sahip çıkabilmeli ve kendi geleceğine bu şehirde yaşamaktan mutlu olan her bireyi ile yön verebilmeli. Bu düşünce doğrultusunda, arkadaşlarımızla gücümüz yettiğince şehrin sosyal ve kültürel yaşam kalitesine, düzenleyeceğimiz projelerle katkılar sağlamayı hedeflediğimiz Ortak Değer Malatya Derneği'ni kurmaya karar verdik."

Her biri birbirinden değerli olduğuna inandıkları arkadaşlarıyla gönül birliği yaptıklarını anlatan Kılıç, bu kente hizmet etmiş insanları unutmayacak ve unutturmayacaklarını ifade etti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil