Sivas'tan kısa kısa

Sivas'ın Suşehri ilçesinde öğrenciler tarafından şiir dinletisi düzenlendi.

Sivas'tan kısa kısa
Sivas'tan kısa kısa
GİRİŞ 20.01.2015 12:43 GÜNCELLEME 20.01.2015 12:43
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Sezai Karakoç Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin organize ettiği, "Sezai Karakoç şiir dinletisi" adlı program, Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda yapıldı.

Sezai Karakoç’un hayatının anlatıldığı slayt gösteriminin ardından Türk Dil ve Edebiyat öğretmeni Yunus Yiğit, program hakkında bilgi verdi. Daha sonra 11 öğrencinin katılımıyla "ülke sevgisi" ve "aşk" konularının yer aldığı şiirler okundu.

Programı, Kaymakamı Kadir Perçi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Keleş, İlçe Müftüsü Bekir Civriz, öğretmenler, öğrenciler ve veliler izledi.

- Ulaş

İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Aslan başkanlığında, müdürlüğün toplantı salonunda 1. dönem değerlendirme toplantısı yapıldı.

Toplantıda, TEOG değerlendirildi, başarı çıtasının yükseltilmesi için yapılması gerekenler görüşüldü, okulların akademik çalışmaları, sosyal sportif ve kültürel çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Aslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçede eğitim öğretimde başarıların artırılması için okul müdürleriyle sık sık toplantıların yapılacağını ve bilgi alışverişinin önemli olduğunu belirtti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • hakk 9 yıl önce Şikayet Et
    SİVASıma selamlar.SİVAS ımın yiğidi MUHSİN REİSİ unutmayalım.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık