CHP İl Örgütü'nden Ağbaba'ya destek

CHP İl Başkanı Enver Kiraz, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba hakkında hazırlanan fezlekeye ilişkin, "Biz, CHP Malatya İl Örgütü olarak, tamamen siyasi olan bu fezlekeyi tanımıyoruz. Herkes için demokrasi ve adalet mücadelesi veren Malatya milletvekilimiz ve Genel Başkan Yardımcımızın her zaman yanında olduğumuzun bilinmesini istiyoruz" dedi.

CHP İl Örgütü'nden Ağbaba'ya destek
CHP İl Örgütü'nden Ağbaba'ya destek
GİRİŞ 20.01.2015 13:47 GÜNCELLEME 20.01.2015 13:47

İl Teşkilat üyeleriyle parti binasında basın toplantısı düzenleyen Kiraz, Ağbaba hakkında Etiler Polis Okulu arazisinde yaratılan rantı ve bu rantın kimler arasında paylaşılacağı konusunda yaptığı açıklama nedeniyle fezleke hazırlandığını öne sürdü. Ağbaba hakkında fezleke hazırlanarak, dokunulmazlığının kaldırılması, yargılanması, cezalandırılması hatta milletvekilliğinin düşürülmesinin gündeme getirilmek istendiğini savunan Kiraz, "Türkiye'nin en çalışkan milletvekillerinden biri olan, çalışmaları her kesimden büyük takdir toplayan Ağbaba için hazırlanan fezlekenin hukuki alt yapısının olmadığını, tamamen siyasi olduğunu" düşündüklerini ifade etti.

Ağbaba'nın hem Malatya'da hem de Türkiye'de etkili siyaset yaptığını ve onu susturmaya çalışmak istenmesinin altında yatan gerçek sebebin bu olduğunu belirten Kiraz, "Biz, CHP Malatya İl Örgütü olarak, tamamen siyasi olan bu fezlekeyi tanımıyoruz. Herkes için demokrasi ve adalet mücadelesi veren, Malatya milletvekilimiz ve Genel Başkan Yardımcımızın her zaman yanında olduğumuzun bilinmesini istiyoruz" şeklinde konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!