Tarsus’ta hırsızlık ve dolandırıcılık iddiası

Tarsus’ta son bir ay içerisinde 8 iş yerinden hırsızlık yaptığı iddia edilen 1 kişi ile dolandırıcılık suçundan aranan 1 kişi yakalandı.

Tarsus’ta hırsızlık ve dolandırıcılık iddiası
Tarsus’ta hırsızlık ve dolandırıcılık iddiası
GİRİŞ 20.01.2015 14:27 GÜNCELLEME 20.01.2015 14:27

Alınan bilgiye göre, hırsızlıkların meydana geldiği iş yerlerinin kamera kayıtlarını inceleyen ekipler, hırsızlık olaylarına karıştığını belirlediği A.Ç'yi (20) gözaltına aldı.

Ekiplerin yaptığı çalışmalar neticesinde, A.Ç'nin 8 iş yerinden hırsızlık yaptığı belirlendi. Zanlı, emniyetteki sorgusunun ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Öte yandan, Kızılmurat Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde eşkali verilen bir şahsın dolandırıcılık yapacağını ihbarı üzerine Asayiş Büro Amirliği Hırsızlık kısım ekipleri Y.F.K. (39) adlı şüpheliyi gözaltına aldı.

Yapılan araştırmada zanlının iki ayrı tarihte R.K. (34) isimli şahsın kimlik bilgilerini kullanarak iki cep telefonu satın aldığı ve telefonları satarak nakit paraya çevirdiğini belirledi. Şüphelinin otomobilinde yapılan aramada ise birçok kişiye ait nüfus cüzdanı fotokopileri ile adına düzenlenmiş nüfus cüzdanı örneği bulundu. Ayrıca kullandığı aracın plakasının da başka bir araca ait olduğu tespit edildi.

Y.F.K. emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Süleyman Soylu sessizliği bozdu! 3 isme tepki gösterdi
İnanılmaz olay Türkiye'de yaşandı! Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırı