İşte TSK’nın giyeceği yeni botlar

Tuğgeneral Aydoğan Aydın, Türk Silahlı Kuvvetleri için hazırlanan ve teslim edilen yeni nesil botlar hakkında bilgi verdi.

İşte TSK’nın giyeceği yeni botlar
İşte TSK’nın giyeceği yeni botlar
GİRİŞ 20.01.2015 14:48 GÜNCELLEME 20.01.2015 14:48
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Kayseri 1’inci Komando Tugayı Komutanı Tuğgeneral Aydoğan Aydın, Türk Silahlı Kuvvetleri için hazırlanan ve teslim edilen yeni nesil botlar hakkında bilgi vererek, "Yeni nesil botlar, firma verilerine göre 500 bin adımda 1 damla su geçirmedi" dedi.

500 BİN ADIMDA SU GEÇİRMEDİ

Kayseri 1’inci Komando Tugayı Komutanlığı, düzenlediği program ile yeni nesil botları tanıttı. General Vecihi Akın Kışlası’nda basın mensuplarını ağırlayan Kayseri 1’inci Komando Tugayı Komutanı Tuğgeneral Aydoğan Aydın, botlar hakkında bilgiler verdi. Burada konuşan Tuğgeneral Aydın, "Özel olarak tasarlanan botların rengi Türkiye’nin bitki örtüsüne ve kamuflaj rengine göre belirlenmiş ve mevcut üniforma deseni ile uyumlandırılmıştır. Sıcak ve soğuk iklim koşullarına uyum sağlayan teknoloji sayesinde bot 4 mevsim kullanılabilecektir. Nefes alabilir ve su geçirmez Gore-tex teknolojisine sahip olan yeni botlar, firma verilerine göre suyun içinde 500 bin adım testinden 1 damla su geçirmeden çıkmıştır. Aynı zamanda ter ve havayı dışarı vererek ayağın kuru kalmasını sağlamaktadır" dedi.

YORUMLAR 6
  • Mehmet Yavaş 9 yıl önce Şikayet Et
    Gore-tex mikro ölçekte koni gibi bir şekli vardır. Koninin tabanı ayak kısmına gelir. Böylece içerdeki nemi dışarı atar fakat mikroskobik genişlikteki uç kısmı dışarıdan sıvıyı içeri almaz. En pahalı spor ayakkabılarında bu vardır ve 400-500 tl aşağı alamazsınız. Eskilerin dediği gibi; "Allah devletimize zeval vermesin"
    Cevapla
  • aden helman 9 yıl önce Şikayet Et
    güzelmiş , hoşuma gitti..Yalnız askerde dikkatimi çeken bir husus olmuştu...Kamuflaj ve Bot israfı...Bu duruma dikkat edilmedi..
    Cevapla
  • Levent 9 yıl önce Şikayet Et
    Begendim güzel olmuş rengine takılan arkadaşlar ırkcılık yapmayın hepsi bot :D
    Cevapla
  • ya sabir 9 yıl önce Şikayet Et
    ahmetin begendigini mesut begenmez. ne yapcaz simdi?
    Cevapla
  • Ahmet 9 yıl önce Şikayet Et
    Daha eli yüzü düzgün bir tip seçememişler mi kadın botu gibi olmuş özellikle kahverengi olan. Bir işide tam yapsalar keşke özellikleri tamam güzel hoşta,görünümü hiç olmamış.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!
Seçime 3 gün kala CHP'de kaos! Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu kavgası