Emrah Kandemir’in çocuklarına hayırsever iş adamı sahip çıktı

Sinoplu iş adamı Cemalettin Yılmaz, Türkeli ilçesinde 28 Aralık'ta oynanan futbol karşılaşmasında yaşamını yitiren futbolcu Emrah Kandemir’in 2 çocuğunun eğitim masraflarını üstlendiğini açıkladı.

Emrah Kandemir’in çocuklarına hayırsever iş adamı sahip çıktı
Emrah Kandemir’in çocuklarına hayırsever iş adamı sahip çıktı
GİRİŞ 20.01.2015 15:05 GÜNCELLEME 20.01.2015 15:05

Yılmaz, eşi Sabriye Yılmaz'la, Ayancık Belediyespor - Türkeli Belediye Esnafspor karşılaşması sırasında aldığı darbe sonucu dili boğazına kaçan ve sahada ambulans olmaması nedeni ile yaşamını yitiren Emrah Kandemir’in Ayancık ilçesinde babaanne ve dedeleri ile kalan çocuklarını ziyaret etti.

Yılmaz, ziyarette Emrah Kandemir'in çocukları Tuana ve Fahri Can’ın lise son sınıfa kadar olan eğitim masraflarını üstlendiğini, çocukların çeşitli masraflarının karşılanması için her ay belirli miktarda bir parayı banka hesaplarına yatıracağını söyledi. Sabriye Yılmaz da çocuklarla yakından ilgilendi.

Ziyarete Ayancık Belediyespor Kulüp Başkanı Hayrettin Kaya da katıldı. Ziyaretin sonunda 6 yaşındaki Tuana'nın iş adamı Cemalettin Yılmaz’ın eşi Sabriye Yılmaz'a 'sen gitme' diyerek sarılması duygulu anların yaşanmasına neden oldu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Eray Güçlüer 'İsrail İran'a saldıracak' diyerek hedef alınacak yeri açıkladı
Yeni Renault Kangoo Türkiye'de satışa sunuldu! İşte fiyatı