Bingöl'de öğrencilere motivasyon semineri

Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce yürütülen "Başarıda Hedef 12 İçin 12 Adım Projesi" kapsamında Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) hazırlanan 12'nci sınıf öğrencilerine yönelik motivasyon semineri verildi.

Bingöl'de öğrencilere motivasyon semineri
Bingöl'de öğrencilere motivasyon semineri
GİRİŞ 20.01.2015 16:25 GÜNCELLEME 20.01.2015 16:25

Bingöl Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde verilen seminerde konuşan İl Milli Eğitim Şube Müdürü Orhan Buğrahan, seminerlerin 20 Şubat’a kadar devam edeceğini belirterek, başarılı olma sırrının insan zihninde başladığını söyledi.

Buğrahan, her alanda olduğu gibi eğitimde de dünyanın yarış halinde olduğunu vurgulayarak, YGS ve LYS sınavlarında başarılı olmak için nelerin yapılacağı konusunda öğrencilere önemli tavsiyelerde bulundu.

Motivasyon seminerlerinin bütün okullarda düzenleneceğini anlatan Buğrahan, “Herkesin önündeki engellerle mücadele etmesi gerekir ve başarılı olmak için de asla yılmamamız gerekir. Başarı, uzun ve yorucu bir yolculuktan sonra gelecektir. Başarı veli, öğretmen, öğrenci ve sınıf ortamında bir ekip olarak sağlanabilir. Öğrenciler, kalan boş zamanlarını planlı ve programlı olarak çalışmaları, kulaktan dolma bilgilere itibar etmemeleri gerekir” dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu
Başkanlık koltuğunu oturan Nisa'dan 'başıboş köpekleri toplayın' talimatı