12 terörist daha teslim oldu

Genelkurmay Başkanlığı, bölücü terör örgütü mensubu 12 teröristin teslim olduğunu açıkladı.

12 terörist daha teslim oldu
12 terörist daha teslim oldu
GİRİŞ 20.01.2015 19:11 GÜNCELLEME 20.01.2015 19:11
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, Irak Kuzeyinde faaliyet gösteren bölücü terör örgütü mensubu biri kadın toplam 11 teröristin silahsız ve teçhizatsız olarak Şırnak Silopi Habur Sınır Kapısı Emniyet Amirliğine teslim olduğu kaydedildi.

Ayrıca, Irak Kuzeyinde faaliyet gösteren bölücü terör örgütü mensubu bir kadın teröristin de silahsız ve teçhizatsız olarak Şırnak Cizre Cumhuriyet Savcılığına teslim olduğu bildirildi.

YORUMLAR 6
  • Bak 9 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar sandık görevlileri. Bu örgüt partisi %10 u aşmak için her türlü yolu deneyecek. C.başkanlığı seçiminde buna şahit olduk.
    Cevapla
  • aaaa 9 yıl önce Şikayet Et
    Siyaset yapmaya geliyorlar!!!! neye kırıp yakmak için geliyorlar alllah hidayet etsin
    Cevapla
  • mehmetali 9 yıl önce Şikayet Et
    neden söyleyimmi iç çatışmaçıkarmak istiyorlar ondan dolayı 3 5 12 teslim oluyorlar.bizim adamlar hala yatıyorlar yok efendim polisler ölmüyormuş kimse zarar görmüyormuş.ya o kobani bahanesiyle yaşanan olaylar . şimdi ermini soykırımının peşindeler emrikiden alıyorlar tabi ABD EN abd ermeni soykırımını çıkaraçaktı tükiye karşı çıktı şimdi medya ve pkk chp aleviler ptb önçügüyle yapıyorlar dav türkiyeyi bölmek
    Cevapla
  • misafir 9 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar akabinde göz altında tutulmalı ve iç karışıklıkları organize etmelerine izin verilmemelidir. Yoksa provokasyon için harekete geçebilirler.
    Cevapla
  • dert 9 yıl önce Şikayet Et
    fevzi = o teröristlerin dağdan inmeleri de o kadar kolay değil..örgütten gizli yapmak zorundalar..yakalansalar öldürülürler..her istedikleri zaman da inemiyorlar...1 kişi konuyu açsa acaba öldürülür müyüm hain ilan edilirmiyim diye düşünür..kolay değil yani..
    Cevapla
  • Fevzi 9 yıl önce Şikayet Et
    Benim kafami karistiranda o zaten. Neden böyle kücük sayida teslim oluyorlar. Kendi kanatimce bir geliste 300-500 tane gelmis olsa PKKda cözülmeler oluyor itibari uyanmasinki devletle yürütülen baris sürecinde devletin eli güclenip farkli sartlar gelmesin diye olabilir. Bir diger husus ise, dag kadrosundan egitilmis ve ögretilmis kisler teslim olup belirli bölgelerde degisik faliyetlerde bulunarak ortami germek icin olabilir. Teslim olanlari cezaevinde degilde bir terapi merkezinde tutulmasi ve terapi görmeleridir. PKK olayi bitinceye kadarda buradan disariya cikmamalari gerekiyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
7 ilde DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı
Denizde de karada da bozguna uğradılar - 25 Nisan 2024 gazete manşetleri