Muradiyeli öğrencilerin TEOG başarısı

Muradiye ilçesindeki Köşk İlk ve Ortaokulunda eğitim gören öğrenciler, TEOG sınavında başarı gösterdi.

Muradiyeli öğrencilerin TEOG başarısı
Muradiyeli öğrencilerin TEOG başarısı
GİRİŞ 22.01.2015 09:55 GÜNCELLEME 22.01.2015 09:55

İlçeye 10 kilometre uzaklıkta bulunan, 610'u taşımalı 730 öğrenciye eğitim veren okulda eğitim gören Ahmet Sonkaya adlı öğrenci TEOG sınavında soruların tamamını cevaplayarak ilçede birincici oldu.

Yine okulda eğitim gören Bahar Bilici ise 4 yanlışla ilçe çapında ikinci olmayı başardı.

Köşk İlk ve Ortaokulu Müdürü Mesut Yüksel, yaptığı açıklamada, okullarının 3 yıldır elde ettiği başarının tesadüf olmadığını söyledi.

Bu başarıda öğretmen kadrosunun çok önemli bir rol üstlendiğini sözlerine ekleyen Yüksel, "Görevimizi en iyi şekilde yerine getirmek için elimizden geleni yaptık. Okulumuz 3 yıldır çok başarılı çalışmalara ve sınavlara imza atmakta. Ahmet öğrencimizin bu başarısı bizi fazlasıyla mutlu etti. Biz sadece bir Ahmet değil tüm öğrencilerimizin başarılı olması için bir ekip olarak elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz" dedi.

Sınıf öğretmeni Necmettin Bakay ise öğrencilerin eleştirisel bir yaklaşımla ve programlı ders çalıştığını belirtti.

Birincilik elde eden Ahmet Sonkaya da başarısını sadece 8. sınıfa değil, geriye dönük çalışmalarına borçlu olduğunu ifade etti.

Sonkaya, "Ailemden de destek alıyorum. Öğretmenlerim de bana bu başarımdan dolayı büyük emek harcadı. Günde 200 soru yerine 100 soru çözdüm. Ama soruları verimli bir şekilde, anlayarak çözmeye çalıştım" diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Tunç'tan mülakat açıklaması: Büyük bir yalan...
İsrail ordusu, Gazze'nin orta kesiminden çekildi