Van TSO Ankara Ofisi kokteylle tanıtıldı

Van Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından Ankara'da açılan Merkez Destek Ofisi için tanıtım kokteyli düzenlendiği bildirildi.

Van TSO Ankara Ofisi kokteylle tanıtıldı
Van TSO Ankara Ofisi kokteylle tanıtıldı
GİRİŞ 22.01.2015 10:27 GÜNCELLEME 22.01.2015 10:27

Van TSO'dan yapılan yazılı açıklamada, Ankara CerModern de yapılan tanıtım kokteyline, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun da katıldığı belirtildi.

Hisarcıklıoğlu'nun, Van TSO'yu çalışmalarından ötürü tebrik ettiği, Van'ın tarihi ve kültürüyle Türkiye'nin en önemli şehirlerinden birisi olduğunu vurguladığı kaydedilen açıklamada, Hisarcıklıoğlu'nun Van TSO öncülüğünde geçen yıl gerçekleştirilen ve dünyanın en kalabalık kahvaltısı etkinliği rekorunu da dikkat çektiği belirtildi.

Van TSO Başkanı Necdet Takva da yaptığı açıklamada merkez noktalarda temaslar sağlamak için Ankara'da ofis açtıklarını, Ankara'nın ardından İstanbul'da da ofis açmayı istediklerini söyledi.

Oda olarak Van'ın tanıtımı konusunda her türlü çalışmayı yaptıklarını belirten Takva, şöyle konuştu:

"Van TSO, Anadolu'nun en doğusunda bulunması hasebiyle merkezi düzeyde etkin temsiliyetini sağlamak, üyelerinin ihtiyaçlarına cevap olabilmek ve Van'ın tanıtımına katkı sağlamak amacıyla Ankara'da bir irtibat ofisi oluşturdu. Van TSO olarak, iş adamlarının etkin yararlanması amacıyla İstanbul'da da bir ofis oluşturarak hizmet ağını genişletmeyi hedefliyoruz."

Kokteyle, AK Parti Van Milletvekilleri Mustafa Bilici ve Burhan Kayatürk, 23. dönem AK Parti Van Milletvekilleri Kayhan Türkmenoğlu ve Kerem Altun, Van TSO Meclis Başkanı Hüseyin Güneş, KOSGEB Van Bölge Müdürü Bilal Emre Yörük, Van TSO yönetim kurulu ve meclis üyeleri, Portekiz, İran, İtalya Elçilikleri misyon temsilcileri, VADSİAD Başkanı Suat Çiftçi, Erciş TSO Başkanı İzzet Yağar, Gümrük Ticaret İşletmeleri Anonim Şirketi Genel Müdürü Arif Parmaksız, Ankara Erciş Birlik Dayanışma Derneği Başkanı Zafer İzgi, Ankara Van Dayanışma Derneği Başkanı İdris Ortakaya, iş adamları ve bürokratların katıldığı bildirildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İYİ Partili ismin Dünya Taekwondo Şampiyonu'na verdiği söz yalan oldu
Batı Çin'den dersini aldı: Türkiye için tarihi fırsat!