UASB'den Yüksekova'daki öğrencilere yardım

Uluslararası Aktivist Sanatçılar Birliği'nin (UASB) köy okullarında eğitim gören öğrenciler için başlattığı "Deniz Yıldızlarından Kardelenlere" Kampanyası kapsamında, Yüksekova ilçesindeki köy öğrencilerine, giyim ve kırtasiye yardımı ulaştırıldı.

UASB'den Yüksekova'daki öğrencilere yardım
UASB'den Yüksekova'daki öğrencilere yardım
GİRİŞ 22.01.2015 11:12 GÜNCELLEME 22.01.2015 11:12

Merkezi İzmir'de bulunan ve 27 ülkede temsil edilen UASB tarafından başlatılan "Deniz Yıldızlarından Kardelenlere" Kampanyası çerçevesinde toplanan yardım malzemeleri Yüksekova'ya getirildi.

Toplanan yardımlar, UASB Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Yaşar Işıkhan, Fotoğraf Komitesi Başkanı İskan Kazak, UASB üyeleri Mehmet Çil, Atilla Er ve UASB Hakkari Temsilcisi Turgut Besi tarafından Karabey köyündeki okulda dağıtıldı.

İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ayhan Turgut, İlçe Milli Eğitim Müdürü Necmettin Kaya ve USAB ekibi, getirilen yardımları öğrencilere dağıttı.

Heyete katılan yazar Atilla Er ise öğrencilere yazdığı kitaplarını imzalayarak hediye etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Necmettin Kaya "Sanatçı ve aktivistlerden oluşan heyetimize herkes adına teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın gülümsemesi bizim için her şeyden önce gelir. Kış şartlarına aldırış etmeden bu yardımları bize ulaştırdılar. Biz de öğrencilerimiz kadar sevindik. Yardımların devamını temenni ediyorum" dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fitch Ratings'den Türkiye açıklaması: 'Atılması gereken adımlar var'
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası