Malatya'da trikotaj ve mefruşat sergisi açıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı bünyesinde açılan trikotaj ve mefruşat kurslarında üretilen ürünler için sergi açıldı.

Malatya'da trikotaj ve mefruşat sergisi açıldı
Malatya'da trikotaj ve mefruşat sergisi açıldı
GİRİŞ 22.01.2015 16:42 GÜNCELLEME 22.01.2015 16:42

Büyükşehir belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, trikotaj ve mefruşat kurslarında üretilen çeşitli dokuma ürünleri düzenlenen törenle sergilenmeye başlandı.

Özalper Semt Konağı'nda düzenlenen serginin açılış töreninde Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Kültür ve Eğitim Şube Müdürü Mükremin Yağbasan, büyükşehir belediyesinin 5'i semt konağı olmak üzere 7 eğitim merkezinin bulunduğunu belirtti.

Eğitim merkezlerinde TEOG hazırlık kurslarının yanı sıra çeşitli el sanatları kursları düzenlendiğini kaydeden Yağbasan, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır'ın direktifleriyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Semt konaklarımızdaki kurslarımız yoğun ilgi görüyor. Faaliyetlere katılan herkese teşekkür ediyoruz" ifadesini kullandı.

Trikotaj kursu öğretmeni Sabahat Demir ile mefruşat kursu öğretmeni Ülkü Bora ise el sanatları kurslarının vatandaşlarla buluşmasına imkan sağlayan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a teşekkür etti.

Sergi, bir hafta süreyle açık kalacak.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan İsrail-İran açıklaması: İki taraf da farklı şeyler söylüyor
Aysever'den CHP'li belediye başkanlarına: Ekrem'in tetikçisi olamazsınız