Balıkesir'den kısa kısa

Banvit Basketbol Kulübü Başantrenörü Lukic'e taraftardan yoğun ilgi

Balıkesir'den kısa kısa
Balıkesir'den kısa kısa
GİRİŞ 22.01.2015 17:08 GÜNCELLEME 22.01.2015 17:08

Banvit Basketbol Kulübü Başantrenörü Zoran Lukic'e taraftar yoğun ilgi gösteriyor.

Antrenman öncesi taraftarlar tarafından sürekli çiçeklerle karşılanan Lukic, bu ilgiden çok memnun olduğunu söyledi.

Taraftarın bu ilgisinin takım oyuncularınıda motive ettiğini dile getiren Lukic, şunları kaydetti:

"Bu ilgide takım olarak aldığımız başarıların büyük etkisinin olduğunu düşünüyorum. Sezon başından bu yana seyirci sayımız sürekli artıyor. Taraflarımız bize desteklerini sürdürmeye devam etsinler. Başarılarımız her geçen gün artacak. Bu daha başlangıç. Ayrıca Banvit ilçede basketbolu sevdiren bir marka. Her maç öncesinde taraftarlarımızın takım adına bana çiçek vermesi bizleri çok mutlu ediyor. Her zaman desteklerini bekliyoruz. Bizi izlemeye devam etsinler."

TSE Balıkesir İl Temsilcisi Erdoğan:

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Balıkesir İl Temsilcisi Uğur Erdoğan, Türkiye'nin uygunluk değerlendirme pazarında söz sahibi olması için çalışmalara başlandığını belirtti.

Başta komşu ülkeler olmak üzere bir çok ülkenin belgelendirme çalışmalarını yapmak için girişimlerde bulunduklarını ifade eden Erdoğan, ilk hedeflerinin 200 milyar liralık uygunluk değerlendirme pazarından 2 milyar liralık pay almak olduğunu söyledi.

TSE'nin 1954 yılından bu yana hizmet verdiğini hatırlatan Erdoğan, sözlerine şöyle devam etti:

"Bölgemiz ülkelerinden başlayarak dünya üzerinde bizimle ticareti olan ülkelerin belgelendirmelerini bizler aracılığımızla yapmalarını sağlamak istiyoruz. Bu işlerde tecrübe kazandıkça yabancı ülkelerin de belgelendirme işlemlerine bizler el atacağız. Enstitümüz 1960'ta kendi tüzel kişiliğine kavuştu. O gün bugündür gelişen bir trent ile laboratuar ve teknik altyapısını sağlamlaştırmış durumda. Dünyadaki 200 milyarlık bir uygunluk değerlendirme pazarında bizimde payımız olsun istiyoruz. Bu pazarda ilk hedefimiz yüzde 1'lik yani 2 milyar liralık pay almak."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de haftanın VAR kayıtları açıklandı
Ebu Ubeyde: “Düşman Gazze'nin kumlarına saplanmış durumda”