Telefonla konuşmak için ağaca çıkıyorlar

Aydın'ın Koçarlı ilçesine bağlı Kullar Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar GSM hatları çekmediği için cep telefonu ile ağaçlara ya da çevredeki yüksek tepelere çıkarak görüşme yapabiliyor

Telefonla konuşmak için ağaca çıkıyorlar
Telefonla konuşmak için ağaca çıkıyorlar
GİRİŞ 22.01.2015 18:06 GÜNCELLEME 22.01.2015 18:06

Koçarlı ilçesine bağlı Kullar Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar GSM hatları çekmediği için cep telefonu ile ağaçlara ya da çevredeki yüksek tepelere çıkarak görüşme yapabiliyor.

Kullar Mahallesi Muhtarı Halil İbrahim Solmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, 65 hane ve 250 nüfuslu mahallede baz istasyonu olmadığı için iletişim sıkıntısı yaşandığını kaydetti.

Koçarlı'ya 47 kilometre uzaklıktaki mahallede telefonla iletişimin ancak ağaç ve tepelerde sağlanabildiğini ifade eden Solmaz, "Vatandaş iletişim kurabilmek için her yolu deniyor" dedi.

Mahallelerine en kısa sürede baz istasyonu kurulmasını talep eden Solmaz, şöyle konuştu:

"Mahalle sakinlerinin her birinde, bir veya iki cep telefonu bulunuyor. Ancak telefonlar çekmediği için kullanamıyorlar. Bu nedenle vatandaşlar büyük mağduriyet yaşıyor. Vatandaşlar telefonla konuşmak için ağaç ve tepelere çıkıyor. Yetkililerin sıkıntıyı bir an önce çözmesini bekliyoruz."

Koçarlı Belediye Başkan Mutlu Öztürk ise Kullar Mahallesi'ndeki sorunu bildiklerini, vatandaşların talebi üzerine yetkililerle görüşerek sıkıntıyı çözmeye çalışacaklarını dile getirdi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İnanılmaz olay Türkiye'de yaşandı! Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırı
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar