Engelli öğrencilere hediyelik eşya hazırladılar

Milas Halk Eğitimi Merkezi kurs öğreticileri ile kursiyerleri, rehabilitasyon merkezinde eğitim gören öğrenciler için hediye hazırladı

Engelli öğrencilere hediyelik eşya hazırladılar
Engelli öğrencilere hediyelik eşya hazırladılar
GİRİŞ 23.01.2015 09:36 GÜNCELLEME 23.01.2015 09:36

Milas Halk Eğitimi Merkezinde görev yapan kurs öğreticileri ve kursiyerlerin hazırladığı hediyelik eşyalar, engelli öğrencilere verildi.

Milas Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce hazırlanan sosyal sorumluluk projesi kapsamında dikiş-nakış, giyim bölümleri kurs öğreticileri ile kursiyerler, pijama takımı, yastık, yelek hazırladı.

Kursiyerlerin hazırladığı hediyeler, törenle M. Önol Karadeveci Rehabilitasyon Merkezinde eğitim alan engelli öğrencilere verildi.

Milas Kaymakamı Fuat Gürel, rehabilitasyon merkezinde öğrencilerin çeşitli başarıları bulunduğunu anlatarak, "Kısa süre önce öğrencilerimizin tiyatro ve konser etkinliğini izledik. Bu etkinlik, aslında onlara fırsat sunulduğunda çok güzel başarıların ortaya çıkabileceğini gösterdi" dedi.

Milas Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Tunahan Bayram da merkezde haftanın 5 günü düzenlenen kurslarla öğrencilerin gelişimlerine katkı sağlandığını kaydetti.

Bayram, "Özel öğrencilerimize yönelik çeşitli kurslar açtık. Şimdi de öğrencilerimize bu kurslarımıza katılım belgelerini takdim etmek istedik. Ayrıca onlara dikiş-nakış ve giyim kursiyerlerimizin çeşitli hediyeleri var" diye konuştu.

Törende sportif faaliyetler ve el sanatları dallarında eğitim alan 50 öğrenciye pijama takımları, yelekler ve nakışlı kırlent hediye edildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gözü dev gelirde!
Merkez Bankası anketi açıkladı: İşte yıl sonu dolar ve enflasyon tahmini