Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Tanrıkulu:

"Son yıllarda uyuşturucu madde kullanımı ciddi oranda arttı"

Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Tanrıkulu:
Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Tanrıkulu:
GİRİŞ 23.01.2015 10:40 GÜNCELLEME 23.01.2015 10:40

Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu, son yıllarda uyuşturucu madde kullanımının ciddi oranda arttığını söyledi.

Tanrıkulu, yaptığı açıklamada, Edirne Belediyesi Aile Danışmanlığı biriminin çeşitli toplantılar yaparak vatandaşları uyuşturucu konusunda uyardığını belirtti.

Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın verdiği talimatla özellikle sosyal alandaki çalışmalarda önemli işbirlikleri yaptıklarını aktaran Tanrıkulu, şöyle konuştu:

"Edirne Belediyesi ile Edirne Emniyet Müdürlüğü işbirliğiyle başlatılan Cansuyu Projesi, Edirne merkez başta olmak üzere ilçe ve köylerde tüm hızıyla devam ediyor. Üç yıl önce başlatılan projeyle Türkiye’de bir ilk gerçekleştirildi. Gençlerin ve ailelerin madde bağımlılığı konusunda bilinçlenmesi sağlanıyor. Son yıllarda uyuşturucu madde kullanımı ciddi oranda arttı. Bu seminerlerle özellikle bonzai maddesi hakkında vatandaşlarımızın bilgilenmesi sağlanıyor."

Gençlere de uyarılarda bulunan Tanrıkulu, "Belediye olarak diğer kurumlarla her zaman gençlerimizin yanındayız. Gençlerimiz istediği zaman aile danışmanlığı biriminden yardım alabilir" diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İstanbul'da Metro Hattındaki arıza 33 saattir giderilemedi
Ölen borçlusunun mezarını açtı, mezarı ateşe verip canlı yayın yaptı!