Adana'daki cinayet

Bar önünde bir kişinin silahlı ve bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybetmesiyle ilgili olarak 4 kişi gözaltına alındı

Adana'daki cinayet
Adana'daki cinayet
GİRİŞ 23.01.2015 14:32 GÜNCELLEME 23.01.2015 14:32

Adana'da bar önünde bir kişinin silah ve bıçakla öldürülmesi olayına karıştığı iddiasıyla yakalanarak adliyeye sevk edilen 4 zanlıdan 1'i tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 5 gün önce merkez Seyhan ilçesi Sarıhamzalı Mahallesi'ndeki bir barın önünde İsmail Akyol'un (32) silahlı ve bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybetmesiyle ilgili yaptığı çalışmada, olaya karıştığı öne sürülen zanlılar İbrahim Ö, Metin A, Serkan K. ve Mehmet B'yi yakaladı. Olaydan sonra kaçan Ferdi O'nun yakalanması için çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından Adana Adli Tıp Birimi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden, olayda tabancayı kullandığı iddia edilen İbrahim Ö. tutuklandı, diğer şüpheliler ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Polis ekiplerinin olayla ilgili yaptığı araştırmada, İsmail Akyol'un eğlenmek için arkadaşlarıyla gittiği barda kendisine bakmasından rahatsız olduğu Ferdi O. ile bar dışında tartıştığı, daha sonra çıkan kavgada Ferdi O'nun bıçakla, arkadaşı İbrahim Ö'nün de Akyol'u tabancayla yaralayıp kaçtığı ileri sürüldü.

Olay

Kentte 18 Ocak Pazar günü bir barın önünde çıkan kavgada İsmail Akyol (32), kimliği belirlenemeyen kişilerin silahlı ve bıçaklı saldırısında ağır yaralanmış, kaldırıldığı Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'nde kurtarılamamıştı. Polis ekipleri de cinayet zanlılarını yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlatmıştı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
“AK Parti’ye ders vermek” iyi bir fikir miydi?
Hizbullah'tan İsrail'e operasyon! Füzeler peş peşe fırlatıldı