Dershaneden liseye dönüşen okulda karne heyecanı

Milli Eğitim Bakanlığı'nın dershanelerin özel okula dönüşüm programı kapsamında ilk temel lise onayı alan Bingöl Özel Boğaziçi Temel Lisesi'nde karne heyecanı yaşandı

Dershaneden liseye dönüşen okulda karne heyecanı
Dershaneden liseye dönüşen okulda karne heyecanı
GİRİŞ 23.01.2015 14:38 GÜNCELLEME 23.01.2015 14:38

Milli Eğitim Bakanlığı'nın dershanelerin özel okula dönüşüm programı kapsamında ilk temel lise onayı alan Bingöl Özel Boğaziçi Temel Lisesi'nde eğitim gören öğrencilere karneleri dağıtıldı.

İnönü Mahallesi Kültür Caddesi'ndeki Özel Boğaziçi Temel Lisesi'nde 2014-2015 eğitim ve öğretim döneminin yarıyıl tatili nedeniyle karne dağıtım töreni düzenlendi.

Törende konuşan Okul Müdürü İbrahim Halil Balun, Türkiye'nin dershaneden okula dönüşen ilk lisesi olduklarını anımsatarak, okulun ilk karnelerini vermenin heyecanını ve gururunu yaşadıklarını söyledi.

Balun, 23 kişilik uzman eğitim kadrosuyla 284 öğrenciye 15 derslikte eğitim verdiklerini belirterek, şöyle dedi:

"Okulumuz dershaneden okula dönüşen Türkiye'deki ilk lisemiz. Sizlere, elimizden gelen bütün enerjimizi, emeğimizi sarf ettik. İşimiz sevgi ve vicdan işidir. Okulumuzun bir sloganı var, ana sloganı ve bu yıllarca devam edecek. Sloganımız şu, 'iyi bir gelecek için doğru seçim' Yani doğru yerde olduğunuzu ifade ediyorum."

Balun, öğrencilerden 90'ının takdir, 138'inin de teşekkür belgesi almaya hak kazandığını sözlerine ekledi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yerel seçim; Panorama; Son durum
Irak'la uzlaşma sağlandı, PKK'ya en büyük darbe geliyor! 40 km. derinliğe inilerek...