"Üşüyorum, Yardım Edin" kampanyası

Kampanya kapsamında temin edilen yardım malzemeleri, ihtiyaç sahibi Suriyeli sığınmacılara ulaştırılıyor

"Üşüyorum, Yardım Edin" kampanyası
"Üşüyorum, Yardım Edin" kampanyası
GİRİŞ 23.01.2015 15:01 GÜNCELLEME 23.01.2015 15:01

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı öncülüğünde sığınmacılar için başlatılan "Üşüyorum, Yardım Edin" kampanyasında toplanan yardım malzemeleri, kırsal bölgelerde barınan Suriyelilere ulaştırılıyor.

"Kış soğuktur üşütür, İstanbul'un kardeşliği ısıtır" sloganıyla yürütülen kampanya kapsamında Şanlıurfa'ya getirilen yardım malzemeleri, kentin en ücra noktalarına kadar ulaştırılıyor.

Battaniye, ısıtıcı, çocuk bezi, giysi ve gıda maddelerinin bulunduğu 8 minibüs ve tır dolusu yardım kolisi, Viranşehir ilçesine 30 kilometre uzaklıkta bulunan Eyyüp Nebi Mahallesi'ndeki sığınmacılara dağıtıldı.

Viranşehir Derneği Başkanı Murat Karataş, yaptığı açıklamada, yardımların din, dil ve ırk ayrımı gözetmeksizin yapılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yardımların koordineli dağıtıldığını belirten Karataş, dernek üyelerinin de katılımıyla ihtiyaç sahiplerine malzemelerin kapıda teslim edildiğini anlattı.

Yardım alan sığınmacı Macit Ömer, uzun süredir Türkiye'de zor şartlara rağmen güvenli ortamda yaşadıklarına dikkati çekerek, destek sağlayan hayırseverlere teşekkür etti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Denizde de karada da bozguna uğradılar - 25 Nisan 2024 gazete manşetleri
Son dakika haberi: Erdoğan'dan Alman gazetecinin sorusuna net cevap: O iş artık bitti