EMITT Fuarı

71 ülkeden 4 bin 500'ü aşkın kurum, kuruluş ve beldenin katılımlarıyla açılan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) yer alan Mardin standı, ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü

EMITT Fuarı
EMITT Fuarı
GİRİŞ 23.01.2015 16:19 GÜNCELLEME 23.01.2015 16:19

Bu yıl 19'uncusuna ev sahipliği yapan EMITT, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde, Mardin standına gelen konuklara Mardin’e özgü kahve, badem şekeri, cevizli sucuk, leblebi ve Midyat turşusu ikram edildi.

22-25 Ocak tarihlerinde açık olan fuarda Mardin Valisi Mustafa Taşkesen'in katılımı ile açılan stantta ziyaretçiler Dünyanın en uzun adamı ünvanına sahip Sultan Kösen’le görüşme imkanı buldu.

Standa gelen konuklarla tek tek ilgilenen Taşkesen, Emitt ile ilgili görüşlerini yerel ve yaygın medyayla da paylaşarak, uluslararası düzeyde yoğun katılımın olduğu Fuarda turizm işletmelerinin sezon öncesi yapacağı bağlantıların önemli olduğunu belirtti.

Mardin standını ziyaret edenler, 2 metre 51 santim boyu ile dünyanın en uzun insanı ünvanına sahip kösen ile fotoğraf çekmek için adeta sıraya girdiler.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!
Sahipsiz köpekten kaçarken düşen genç kızın ayağı kırıldı