Okullarda karne heyecanı

Bozüyük, Gölpazarı ve Osmaneli ve ilçelerinde, okul öncesi eğitim kurumları ile ilk ve orta dereceli okullarda, yarıyıl tatili başladı

Okullarda karne heyecanı
Okullarda karne heyecanı
GİRİŞ 23.01.2015 17:25 GÜNCELLEME 23.01.2015 17:25

Bozüyük, Gölpazarı ve Osmaneli ve ilçelerinde, okul öncesi eğitim kurumları ile ilk ve orta dereceli okullarda, yarıyıl tatili başladı.

Bozüyük ilçesinde, Metristepe ilk ve ortaokulu'nda düzenlenen karne dağıtımına, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş ve okul müdürü ile veliler katıldı.

Karne dağıtımında, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Belediye Başkanı Bakıcı, burada yaptığı konuşmada, ekibiyle birlikte kentteki tüm okullara destek vermeye çalıştıklarını belirterek, öğrencilerin başarısından gurur duyduğunu söyledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Gümüş de öğrencilerin yarı yıl tatilini kitap okuyarak geçirmesini istedi.

Bakıcı ve Gümüş tarafından TEOG sınavında dereceye giren öğrencilere plaket ve diz üstü bilgisayar hediye edilirken, öğrencilere de sınıflarda karneleri verildi.

Ayrıca Bozüyük Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulunda Belediye Başkanı Bakıcı ve okul idaresi ile velilerin katıldığı dönem sonu etkinliği düzenlendi.

Gölpazarı

Gölpazarı ilçesinde, öğrenciler 2014-2015 eğitim öğretim yılının yarıyıl karnelerini aldı.

Gölpazarı Kaymakamı Celalettin Taşkaya, Cengiztopel ilk ve ortaokulunda karne dağıtımında, bin 79 öğrencinin ve 80 öğretmenin yarıyıl tatiline girdiğini belirterek, karnesinde düşük not olan öğrencilerin olabileceğini, ikinci dönemde yükseltebileceklerini, tatillerini iyi değerlendirmelerini istedi.

Karne dağıtımına, İlçe Milli Eğitim Müdürü Turgut Akagündüz ve Okul Müdürü Hasan Özkan ile veliler katıldı.

Osmaneli

Osmaneli ilçesinde 216 öğretmen ve 3 bin 313 öğrenci yarı yıl tatiline girdi.

Belediye Başkanı Münür Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci ile birlikte Balaban u ve Osman Gazi İlkokulu'nda öğrencilere karneleri dağıttı.

Öğrencilere çeşitli tavsiyelerde bulunan Şahin, öğrencilerden tatilde eğlenip, dinlenmelerini ve bol bol kitap okumalarını isteyerek, "Öğrencilerimiz bu tatilde eksikliklerini değerlendirmeli ikinci döneme daha iyi hazırlanmalıdır. Tatilin keyfini çıkarmalıdırlar. Her öğrenci bizim için değerlidir. Çünkü her öğrenci öğrenir ve öğretilir. Hiçbir aile çocuğunu başarısızlığı yüzünden yargılamasın. Her öğrencinin belirli bir yeteneği ve kapasitesi vardır. İnsan ne kadar iyi hazırlanırsa, gelecek nesillere daha iyi örnek olur. Hiçbir zaman baş koyduğunuz yoldan ve hedeften çıkmayın. O yolda emin adımlarla ilerlemeyi bilin. Yarıyıl tatiliniz hayırlı olsun" dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye iddiası gündem olmuştu: Katar'dan Hamas açıklaması
Hükümetin önündeki en zor problem... Rakamlar her yıl kötüye gidiyor