Diyarbakır'da kavga

Hazreti Muhammed'e saygı mitingine davet bildirileri dağıtan Peygamber Sevdalıları Platformu üyeleri ile zabıtalar arasında çıkan kavgada bir polis ile zabıta memuru hafif yaralandı

Diyarbakır'da kavga
Diyarbakır'da kavga
GİRİŞ 23.01.2015 18:29 GÜNCELLEME 23.01.2015 18:29

Diyarbakır'da Hazreti Muhammed'e saygı mitingine davet bildirileri dağıtan Peygamber Sevdalıları Platformu üyeleri ile zabıtalar arasında kavga çıktı. Olayda bir polis ve zabıta memuru hafif yaralandı.

İddiaya göre, Yenişehir ilçesi Gevran Caddesi'nde Peygamber Sevdalıları Platformu üyesi bir grup, yarın kentte düzenlenecek Hazreti Muhammed'e saygı mitingine davet bildirileri dağıtırken, zabıtalar platform üyelerine engel olmak istedi.

Bunun üzerine zabıtalar ile bildiri dağıtan grup arasında taşlı ve sopalı kavga çıktı. Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis, kavgayı havaya silahla ateş ederek önleyebildi. Arbedede bir polis ile zabıta memuru hafif yaralandı, zabıta aracının camları kırıldı.

Kavga anını vatandaşlar, cep telefonuyla görüntüledi. Görüntülerde iki grubun sopala kavga etmesi ve birbirine sandalye atması ile kavgayı ayırmaya çalışan polisin havaya ateş açması yer alıyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi