Van'da fuhuş operasyonu

Fuhuş yaptıkları gerekçesiyle 8'i yabancı uyruklu 15 kadın ile bu kadınlara zorla fuhuş yaptırdıkları iddia edilen 14 şüpheli gözaltına alındı

Van'da fuhuş operasyonu
Van'da fuhuş operasyonu
GİRİŞ 23.01.2015 19:50 GÜNCELLEME 23.01.2015 19:50
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Van'da fuhuş yaptıkları gerekçesiyle 15 kadın ile bu kadınlara zorla fuhuş yaptırdıkları iddia edilen 14 zanlı gözaltına alındı.

Van Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yurt dışından Van'a getirilen kadınlara fuhuş yaptırıldığı bilgisi üzerine iki ay önce çalışma başlattı. Çalışma sonucu Van merkez ile Gevaş ilçesindeki 7 adrese eş zamanlı operasyon düzenleyen ekipler, fuhuş yaptıkları gerekçesiyle 8'i Rusya Federasyonu, Gürcistan ve Azerbaycan vatandaşı olmak üzere 15 kadın ile kadınları fuhşa zorladıkları iddia edilen aralarında Azerbaycan uyruklu bir kişininde bulunduğu 14 şüpheliyi gözaltına aldı.

Sağlık kontrolünden geçirilen kadınlardan Azerbaycan uyruklu D.M'nin AIDS'e neden olan HIV taşıdığı belirlendi. D.M'nin daha önce Türkiye'den sınır dışı edildiği ancak yasa dışı yollardan tekrar yurda girdiği belirlendi.

Yabancı uyruklu kadınlar sınır dışı edilmek üzere Yabancılar Şube Müdürlüğüne götürüldü, diğer şüpheliler Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından Gevaş Adliyesine sevk edildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • hakyür 9 yıl önce Şikayet Et
    ben yurtdisinda yasiyorum. türkiyeye izine gittimizde artik bu fuhus olayini duymaktan igreniyorum. apartmanlardaki dairelerde bile yapiyorlar. coluk cocun girip ciktigi binalarda milletin ahlakini bozak sekilde. eskiden türkiyeye vardimizda milletin belki maddi durumu iyi degildi. yani cebinde yüklü parasi yoktu ama kalbinde ve ruhunda haysiyeti vardi. konu komsudan utanacak onur ve gururu vardi. simdi parali ve rehabet icinde yasayan halk var. ama okadarda cikarci olmus insanlar. akrabalik bitmis. kapitalizm insanlari kendine kul etmis. türk bence haysiyeti icin yasar. nerde o türkler. icimize kaypak araplar, ermeniler, rumlar girmis ve bizi türklükten gün ve gün uzaklastiriyorlar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yalanlara tepki gösterip borçları açıkladı! 20 günde 2 milyar TL harcamadıysanız...
Nefes kesen şampiyonluk yarışında tarih "Galatasaray" diyor!