19 çocuk serbest bırakıldı

Siirt’te önceki gün Eruh karayolu üzerindeki Barış Mahallesi’nde yol kesip polise taş attığı gerekçesiyle gözaltına alındılar.

19 çocuk serbest bırakıldı
19 çocuk serbest bırakıldı
GİRİŞ 24.01.2015 12:10 GÜNCELLEME 24.01.2015 12:10
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgilere göre, Siirt’te 2 gün bir grup gösterici, Cizre’de çıkan olaylar gerekçe gösterilerek Siirt-Eruh karayolunda ve Dumlupınar Mahallesi yetiştirme yurdu karşısında yol kesip, mobesse direğine taşlı saldırıda bulunmuş, polis ile göstericiler arasında çıkan kovalamaca sonucu 20 kişi gözaltına alınmıştı.

Gözaltına alınan yaşları 12-14 arasında değişen 19 çocuk Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü’nde işlemlerinin ardından Cumhuriyet Savcılığı’nca ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakılırken, kamu malına zarar vermekten tutuklama talebiyle mahkemeye sevk ettiği 18 yaşından büyük B.K. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • Son Osmanlı 9 yıl önce Şikayet Et
    çocuklar serbest, peki ya polis o çocuklardan birine vursaydı, aylarca haberlerde gösterilir, bir sürü hain ben bilmem kimim diye günlerce yürür slogan atar, polisle çatışır,demokrasi ister özgürlük ister,polisler yargılansın der der de der..................
    Cevapla
  • arif kara 9 yıl önce Şikayet Et
    hi hii, ne yapılsa haklıdır, bu devlete, kendini koruma refleksi bile yok.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Merak edilen 5 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
Seçime 2 gün kala Milli Görüş Platformu'ndan 'İslambol' çağrısı: Bütün ümmet sevinecek